Meny
Artikkelnr.: 27054

Alliansering Paris 5x0,10ct

33 900,-

Hvordan velge riktig ringstørrelse


Tips og råd

Mange er usikker på hvilken ringstørrelse de bruker. Kanskje du skal kjøpe en ring til din kjære, og ikke vet hvilken størrelse hun eller han bruker. Da er det betryggende å vite at vi hos Thune tilbyr deg én gratis justering eller bytte til riktig størrelse ved kjøp av ny ring. Tilbudet gjelder ubrukte ringer, og innen 3 måneder fra kjøpsdato. Gjelder ikke ved spesialbestillinger.

Hvis du har mulighet er det beste å måle ringstørrelsen din hos en gullsmed som bruker et standard ringmål til dette. Du kan også bestille ditt eget ringmål hos Thune. Ringstørrelsen er ofte forskjellig på venstre og høyre hånd, husk derfor å måle den riktige fingeren.

En indikasjon på ringstørrelsen din

En indikasjon på ringstørrelsen din kan du finne ved å bruke en ring du allerede har:

Diameter (mm) x 3,14 = Ca. ringstørrelse

Ringstørrelsen forteller deg omkretsen av fingeren. Det er viktig å være klar over at fingeren kan variere flere størrelser bare i løpet av én dag, og påvirkes bl.a. av temperatur.

Gullringer er ofte enkle å justere i størrelse, og kan reguleres flere nummer opp eller ned. Dette utføres på noen dagers leveringstid på vårt gullsmedverksted.

Sølvringer byttes til riktig størrelse, så fremt den er på lager.

Du kan også bestille ditt eget ringmål for eksakt ringstørrelse.

Elegance Exclusive i gult gull

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål rundt valg av ringstørrelse.

Ta kontakt med oss på kundeservice@thune.no eller 810 0 1857.

Kjøp på nett Klikk og hent
Velg størrelse

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare – Leveres innen ca 3 uker

Beskrivelse Størrelsesguide
Denne allianseringen tilhører serien Paris, her er diamantene fattet i stikkfatning i ringskinnen. Denne modellen har 5 0,10ct diamanter og finnes også med flere diamantstørrelser.
Thunes allianseringer kan få fattet flere diamanter i ringskinnen hvis ønskelig. Smykkene er i hvitt gull med diamanter i topp kvalitet. Ringene får du i 3 design: Paris, Monaco og Rome.
Spesifikasjoner Video

Send et hint om Alliansering Paris 5x0,10ct

Forhåndsvisning av melding

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.