0 x 0
 
Treff: 0
loading/laster
  L2.786.4.76.6_web

  Slik kan du ta vare på klokken din

  Med riktig behandling og pleie kan du ha glede av uret ditt i mange år. Ved å følge noen enkle tips og råd kan du holde kostnadene nede, sørge for at uret holder seg pent og fungerer upåklagelig – kanskje til det kan overleveres til neste generasjon?

  Rengjøring

  Et ur brukes gjerne både til hverdag og fest. Som med andre ting man har på seg må uret rengjøres. Det samler seg døde hudceller, rester av kremer/parfyme og svette på baksiden av uret. 

  Snur man uret...
  4ever stående

  Forlovelse og gifteringer - Thunes guide

  Det er mange spørsmål rundt forlovelse og bryllup. Hva er vanlig? Hvordan frir man - og med hvilken ring? Skal mannen ha ring?

  Få smykker har større betydning enn forlovelsesringen og gifteringen. Ikke bare er de symboler på kjærligheten og et løfte om å tilbringe livet sammen, ringene skal også bæres hver dag resten av livet. Derfor er det ekstra viktig å velge riktig forlo...

 • L2.786.4.76.6_web

  Slik kan du ta vare på klokken din

  Med riktig behandling og pleie kan du ha glede av uret ditt i mange år. Ved å følge noen enkle tips og råd kan du holde kostnadene nede, sørge for at uret holder seg pent og fungerer upåklagelig – kanskje til det kan overleveres til neste generasjon?

 • kart-stortingsgaten

  Thune har åpnet ny Flagship store

  Etter mer enn 150 år med Thune Egertorget, har vi nå bygget vår største og flotteste butikk i Stortingsgaten. Det er med stolthet og glede vi ser frem til en ny reise, der du vil møte våre sterkt faglige kollegaer og vårt største og flotteste produktutvalg.

 • Elegance, bestselgende klassiske diamantsmykker

  Elegance er Thunes egen kolleksjon av enstens diamantsmykker, og er den mest populære smykkeserien, år etter år. Smykkene i denne serien er både elegante og teknisk perfekte, med diamanter av øverste klasse. Smykkene fattes og lages av våre dyktige gullsmeder i Oslo. Hver diamant kontrolleres nøye av Thunes egne fagfolk, før de fattes av våre dyktige gullsmeder.

 • 21309_web

  Perlen, naturens skatt

  Perler er historisk kjent for å ha en magisk kraft, og skal bringe kvinnen lykke og kjærlighet.
  I dag bæres perlesmykker av unge jenter og voksne damer både til hverdag og fest. Perler er meget anvennelige smykker man raskt blir glad i.

  Her kan du lese mer om perlens opprinnelse og egenskaper.

 • Gull du ikke bruker lengre?

  Har du gull og gamle smykker i skuffen?

  Mange av oss har en del eldre smykker liggende som vi aldri bruker. Nå kan du kanskje likevel få bruk for dette, enten om du vil samle gullet til et nytt smykke, eller rett og slett få penger overført til din konto. Thune tar i mot ditt byttegull.

 • Thune_unika

  Design ditt unike smykke

  Er du på jakt etter ditt helt spesielle drømmesmykke? Kanskje du ønsker å få designet en helt unik ring til din kjære? Thune har god erfaring og dyktige gullsmeder som kan hjelpe deg med egendesign av smykker.

 • Marna ny

  Marna by Thune

  Smykkene fra Marna by Thune ble utviklet i samarbeid med Komikerfrue Marna Hagen Burøe, Folkets favorittblogger 2014. Ideen til kolleksjonen kom fram etter fødsel og barn nummer to. Da etterlyste Marna og Ørjan noen smykker for å vise sin kjærlighet, for eksempel som barselgave fra mann til kone/barn etter fødsel.

 • Costume-cover-til-Thune

  COSTUME x THUNE

  Thune har i samarbeid med Costume designet en lekker smykkekolleksjon i anledning Costumes 10-års jubileum. De vakre smykkene finnes i nettbutikken og alle Thunes butikker.

 • Evig-din

  Gravering - gjør det personlig

  En gravering gjør gaven mer personlig, og kan gjøre et smykke til et minne for livet, Thune har egne gravører som graverer det du måtte ønske. Her er noen nyttige tips og råd om gravering.

 • 2 des Gull

  Kvalitet og fashion

  Helt siden 1857 har navnet Thune blitt forbundet med høy kvalitet og vakker design. Det var dette året Nilius Martinius Thune overtok gullsmedbedriften i Kirkegaten etter F. J. Brinck. I 1861 kjøpte Thune hjørnegården på Egertorget. Her opprettet han produksjon og butikkvirksomhet, og fikk tidlig bestillinger fra slottet.

 • Thune15

  VIP kundekveld i Stortingsgaten

  Vi er meget stolte av vår nye Flagship Store i Stortingsgaten 6, og på en hyggelig kveld i oktober hadde vi en spesiell VIP kundekveld hvor vi fikk vist fram den flotte butikken med dens eksklusive utvalg av klokker og smykker. Her er en liten filmsnutt som oppsummerer den vellykkede kvelden.

 • TAGH

  Tag Heuer - kvalitet og innovasjon

  Sveitsiske TAG Heuer har vært en ledende produsent av prestisjefylte sportsklokker siden 1860 og er i dag blant verdens mest luksuriøse og innovative merkevarer. Du finner klokkene hos Thune Majorstuen og Thune Gardermoen. Velkommen til oss!

 • Promise_web

  Bryllupsmesser

  Som en av Norges største leverandør av gifteringer deltar selvfølgelig Thune på flere bryllupsmesser i løpet av året.