Meny

Tidsriktige barokke perler

Ta fram dine perlesmykker denne sesongen! Mer enn noen gang er perler en stilsikker vinner. Bli inspirert til å kombinere dine klassiske favoritter med tidsriktige barokke perler, og lær samtidig litt mer om perlen.

Perlen har en lang historie, og det sies at perler har magisk kraft og bringer kvinnen lykke og kjærlighet. Perlen er fødselsstenen for måneden juni.

Smykker med perler er en evig favoritt, hva med å supplere de klassiske perlene med en moderne vri? Barokke perler er blitt en stor trend i motebildet. Barokke perler kjennetegnes av sin ujevne form. Navnet kommer av portugisiske baraccosom betyr usymmetrisk perle.  

Barokke perlesmykker

Barokke perler kombineres fint med klassiske perlesmykker og andre gullsmykker. Her kan man finne fram til sin personlige look. De klassiske perlene er spesielt vakre sammen med gull og diamanter. Under får du litt inspirasjon til å finne fram perlene dine. Se også vårt utvalg av klassiske perlesmykker her.

Få inspirasjon til å style dine perlesmykker her.

Lær mer om perler

Perlen blir ofte kalt for en naturskatt. Den dannes i naturen og hver perle er unik. Bare en liten andel eksklusive perler har en helt rund form. 

Hos Thune har vi et utvalg av både ferskvannsperler og saltvanns-kulturperler. Ferskvannsperler er naturperler som dannes i muslinger ved elver og innsjøer. Kulturperler dyrkes i østers på store perlefarmer. Begge deler er ekte perler.

South Sea-perler, Tahitiperler og Akoyaperler er alle saltvanns-kulturperler. South Sea-perler er svært sjeldne og er kjent for sin naturlige skjønnhet. Perlenes store størrelse, tykke perlemor og begrensede vekstmuligheter, er alle faktorer som øker deres verdiTahitiperler kommer fra den store svartleppeøstersen, og er ofte å finne i nyanser av grått. Akoyaperler blir dyrket i Akoya-østers, som er den minste av saltvannsøstersene. Akoyaperler regnes som den mest vanlige av saltvanns-kulturperlene. Les mer om perlen her

Utvalgte perlesmykker

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.