Meny

4 ulike brudestiler - hvilken er du?

Vi gleder oss til årets bryllupsesong! Enten du skal stå brud eller være gjest i bryllup, er det mange ulike brudestiler du kan velge mellom. Her viser vi deg noen av våre favoritter i 2020.

Stikkord på de ulike stilartene er optimisme, lekenhet, kvalitet og bærekraft. Hvilken av disse brudestilene er din favoritt? Modellen i bildene er snowboardstjernen Silje Norendal, en fotoserie tatt for Ditt Bryllup.

Den bohemske

Den bohemske bruden kjennetegnes av en romantisk stil hvor både kjole og borddekning er nedtonet, men med mange små detaljer som ofte inneholder elementer fra naturen. I denne stilarten er alt lov - her kan man gå i flate sko, ha utslått hår og en enkel kjole som gjerne kan ha et preg av vintage.

bohemsk brudestil

Her er våre bohemske favoritter:

80-tallet

80-talls bruden kjennetegnes av en glamorøs stil og passer til deg som ønsker å feire dette tiåret. Kanskje vokste du selv opp på 80-tallet og ser tilbake til epoken med nostalgi? Til denne stilen ser vi at kjolen, i motsetning til den minimalistiske stilen, preges av voluminøse detaljer. Det samme gjelder smykkene. Tenk store perlekjeder og perlearmbånd og hengende ørepynt. More is more!

80-talls brudestil

Utvalgte favoritter til 80-talls stilen:

Den feminine

Den feminine bruden har en vakker stil med klassiske detaljer, uten at det blir for stramt. Kjennetegn er tyll, feminint snitt, blomster og gjerne utslått, bølget hår. Smykkene er ofte enkle og elegante og fremhever dine feminine sider uten å ta for mye fokus. Velg klassiske diamantsmykker og bruk dem både på den store dagen men også til senere anledninger. Tidsløse smykker går aldri av moten!

Feminine favoritter:

Den sensuelle

Den sensuelle bruden kjennetegnes av et elegant og tettsittende snitt på kjolen med ultrafeminine detaljer. Vis rygg og skuldre, og la håret henge løst. Smykkene bør være klassiske og tidløse, gjerne perler.

Favoritter til den sensuelle brud:

Ønsker du mer veiledning?

Hos Thune har vi et stort utvalg av smykker til de store anledningene i livet. Her finner du utvalgte brudesmykker.  Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med å finne tilbehøret som er riktig for deg, uansett hvilken stil du har. Ta kontakt på kundeservice eller i en av våre butikker for god veiledning eller en hyggelig prat.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.