Meny

Certina og Sea Turtle Conservancy

Nå lanserer Certina et nytt dykkerur! Den sveitsiske urprodusenten har lenge brukt skilpaddesymbolet på sine produkter. De siste årene har de samarbeidet med Sea Turtle Conservancy, i deres arbeid med å bevare havskilpaddene.
Certina logo
Sea Turtle Conservancy

Sea Turtle Conservancy

Sea Turtle Conservancy (STC) er verdens eldste bevaringsorganisasjon for havskilpadder, og står bak prosjektet med det klingende navnet Tour de Turtles. Organisasjonen har arbeidet med studier og beskyttelse av havskilpadder og deres leveområder i nesten 60 år.

Tour de Turtles sporer mer enn et dusin havskilpadder i ca. tre måneder etter at de forlater strendene der de legger egg og legger ut på jakt etter mat. Dette arrangementet er en viktig del av opplæringsprogrammet for å styrke oppmerksomheten om de ulike truslene for havskilpaddenes overlevelse, samt for å styrke bærekraften og den positive forvaltningen av de dyrebare skilpaddenes leveområder i havet og ved kysten.

Certina DS Action
DS Action dykkerur

Certina har brukt skilpaddesymbolet på sine produkter siden 1960-tallet, som et symbol på styrke, holdbarhet og presisjon. De har inngått en avtale med Sea Turtle Conservancy, og er stolt av å kunne bidra til organisasjonens miljø- og bærekraftsarbeid.

I 1959 introduserte selskapet sitt berømte "DS"-konsept (Double Security) med konkrete egenskaper som har vært en del av selskapets filosofi helt siden begynnelsen. Havskilpaddesymbolet ble et viktig designelement, en påminnelse om Certinas merkeverdier, og er siden den gang blitt brukt i en rekke produktserier.

Her kan du få mer informasjon om Certina.

Nyhet! Certina DS Action Diver

Nå lanserer Certina et helt nytt dykkerur i DS Action-serien!  Årets DS Action Diver Sea Turtle Conservancy er et stilfullt dykkerur med antimagnetisk NivachronTM-balansefjær og STC-logo på baksiden av urkassen.

Dette dedikerte dykkeruret oppfyller alle kravene i ISO-standarden 6425, og er vanntett til 300 meter. Viserne har matchende gullfarge, og timemarkørene har rikelig med Super-LumiNova®-belegg som kontrasterer med den mørkeblå urskiven med dekorativ sunray-finish. Uret er utstyrt med en lenke i rustfritt stål med gullfarget PVD-belegg av høy kvalitet, og har foldespenne med integrert dykkerforlengelse.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.