Meny

Design ditt unike smykke

Har du en tanke om å få laget ditt helt unike smykke eller ring? Våre gullsmeder i Oslo har høy faglig kompetanse og bred erfaring med spesialproduksjon.

Design ditt eget smykke

Er du på jakt etter ditt helt spesielle drømmesmykke? Kanskje du ønsker å få designet en helt unik ring til din kjære? Thune har god erfaring og dyktige gullsmeder som kan hjelpe deg med spesialdesign av smykker.

Vi har dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å få laget akkurat det smykket du alltid har drømt om. Hvis du ønsker kan du også levere inn egne smykker eller stener, og vi kan sammen komponere ditt unike drømmesmykke.

Ved å ta i bruk nye muligheter kan våre gullsmeder lage en 3D tegning av det du ønsker å få laget. Smykket som tegnes vil vises i riktige dimensjoner og størrelsesforhold. Samtidig med tegningen vil du få et pristilbud.

Dersom dette er noe du vurderer og gjerne vil høre mer om kan du kontakte hvilken som helst av våre butikker, så vil de kunne hjelpe deg med ytterligere informasjon. Ta gjerne med deg bilder eller skisser av smykket du ønsker deg. Du kan også henvende deg på kundeservice@thune.no.

Her er et eksempel på hvordan en 3D tegning ser ut.

Denne gir deg et 1:1 bilde av produktet du ønsker.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.