Meny

Elegance, bestselgende enstens diamantsmykker

Elegance er Thunes egen kolleksjon av enstens diamantsmykker av høyeste kvalitet. Dette er vår mestselgende smykkeserie, som er både klassisk og tidløs.

Fri med en enstensring fra Elegance by Thune! Vår mestselgende forlovelsesring, som aldri går av moten.

Elegance by Thune

Elegance diamantsmykker er både elegante og av høy kvalitet, med diamanter av øverste klasse. Smykkene fattes og lages av våre gullsmeder i Oslo, hvor også hver diamant kontrolleres nøye.

Ringen fra kolleksjonen Elegance by Thune, er vår mestselgende frierring. Dette er ringen man velger når man virkelig mener det, og ønsker seg et ja. Ringen er elegant, enkel og lar diamanten være i fokus. Smykket uttrykker klassisk eleganse, og kler alle til enhver anledning. Om du ønsker deg et klassisk smykke, som passer til alt fra festkjolen til jeans og t-shirt, er smykkene fra serien Elegance by Thune en garantert vinner.

Ringene står fint med gifteringer, og smykkene er enkle å kombinere til alle antrekk med sitt tidløse preg. Elegance er en smykkeserie med spesielt høy kvalitet på diamantene. Diamantene er av kvaliteten TW/VS. Det vil si at diamanten er fargeløs (sjelden) med meget små inneslutninger, og slipen er very good/ excellent. Med Elegance smykkene får du med andre ord svært rene diamanter som er tilnærmet fargeløse og sjeldent hvite. Dette er kvaliteter som gir en ekstra flott lysrefleksjon i smykket.

Med kjærlighet for kvalitet

Alle våre diamantsmykker selges med diamantsertifikater. Diamanter på over 0,50 ct leveres i tillegg med et internasjonalt diamantsertifikat fra GIA, som er et av verdens mest kjente og anerkjente diamantinstitutter.

I tillegg kan vi tilby deg en unik mulighet til å kunne bytte til en større diamant ved en senere anledning, så fremt det er et Elegance by Thune smykke. Ta i så fall kontakt med en av våre butikker eller Thune kundeservice, så hjelper vi deg videre med dette. Husk at innbytteordningen kun gjelder ved ordinære priser.

Med Elegance by Thune får man et smykke for livet, og et flott minne fra et stort øyeblikk.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.