Meny

Elegance, bestselgende klassiske diamantsmykker

Elegance diamantsmykker er både elegante og av høy kvalitet, med diamanter av øverste klasse. Smykkene fattes og lages av våre gullsmeder i Oslo, hvor også hver diamant kontrolleres nøye.

Elegance enstens diamantsmykker

Ringen fra kolleksjonen Elegance, er vår mestselgende frierring. Dette er ringen mannen velger når han virkelig mener det, og ønsker seg et ja. Ringen er elegant, enkel og lar diamanten være i fokus. Smykket uttrykker klassisk eleganse, og kler alle til enhver anledning. Om du ønsker deg et klassisk smykke, som passer til alt fra festkjolen til jeanse og t-shirt, er smykkene fra serien Elegance en garantert vinner.

Ringene står fint med gifteringer, og smykkene er enkle å kombinere til alle antrekk med sitt tidløse preg. Elegance er en smykkeserie med spesielt høy kvalitet på diamantene. Diamantene er av kvaliteten TW/VS. Det vil si at diamanten er fargeløs (sjelden) med meget små inneslutninger, og slipen er very good/ excellent. Med Elegance smykkene får du med andre ord svært rene diamanter som er tilnærmet fargeløse og sjeldent hvite. Dette er kvaliteter som gir en ekstra flott lysrefleksjon i smykket.

Alle våre enstensdiamanter selges med diamantsertifikater. Diamanter på over 0,50 ct leveres i tillegg med et internasjonalt diamantsertifikat fra GIA, som er et av verdens mest kjente og anerkjente diamantinstitutter.

I tillegg kan vi tilby deg en unik mulighet til å kunne bytte til en større diamant ved en senere anledning, så fremt det er et Thune Elegance smykke. Ta i så fall kontakt med en av våre butikker eller Thune kundeservice, så hjelper vi deg videre med dette. Husk at innbytteordningen kun gjelder ved ordinære priser.

Med Elegance får man et smykke for livet, og et flott minne fra et stort øyeblikk.

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.