Meny

Elegance Exclusive - luksus og kvalitet

Elegance Exclusive er den klassiske enstensringen fattet med diamanter også på ringskinnen. Diamantene har Excellent/Very good slip - for en ekstra flott lysrefleksjon.
Elegance Exclusive
Elegance Exclusive i gult gull

Våre klassiske smykker fra Elegance by Thune er fattet med diamanter av øverste klasse. Nå får du den populære enstensringen også fattet med diamanter på ringskinnen.

Elegance Exclusive by Thune

 

Enstensringen fra Elegance by Thune har vært med oss en årrekke. Diamantringen har et klassisk design, og detaljene er nøye utviklet og perfeksjonert av oss. Det er blitt en ikonisk ring, som representerer mye av det vi ønsker å stå for; kvalitet og eleganse.

Nå får du også enstensringen med diamanter fattet på ringskinnen. Dette gir et enda mer eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Diamantene graderes etter det kjente diamantinstituttet, GIA, sine strenge standarer, og er i TW/VS-kvalitet med Excellent/Very good slip, dette er kvaliteter som ligger øverst på scalaen.  Stenene på ringskinnen er på totalt 0,20 ct, og midtstenen kommer i flere størrelser - slik at du kan velge den størrelsen som passer deg.

Ringene fra Elegance Exclusive blir fattet på vårt eget verksted i Oslo. Her blir også hver diamant nøye kontrollert før produksjon.

Det følger alltid med et diamantsertifikat når du handler diamantsmykker hos oss. Smykker med diamanter over 0,50 ct leveres i tillegg med et sertifikat fra GIA.

Når du kjøper en Elegance Exclusive-ring får du også med en unik mulighet til å kunne bytte midtstenen til en større diamant ved en senere anledning. Ta i så fall kontakt med en av våre butikker eller Thune kundeservice, så hjelper vi deg videre med dette.

Vi anbefaler Elegance Exclusive hvis du ser etter en frierring som har det lille ekstra. Ringen er flott alene på fingeren, og står også fint sammen med en giftering.


Her ser du hvordan produksjon av Elegance Exclusive-ringer foregår på Thunes eget verksted i Oslo.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.