Meny

En blå vår

I motemagasiner og på catwalken verden rundt ser vi at sommerens farge er blå! Blåtoner går også igjen når det kommer til interiør og accessories.  Vårens nyheter og lanseringer innen smykker og klokker kommer med blåtoner i alle nyanser.

Vi elsker blå, dette er en klassisk og tidløs farge som er lett å kombinere. I tillegg er blå kjent som en farge som gir ro og harmoni i en stresset hverdag.

Blå ringer hvit bakgrunn

Smykker

Etterspørselen etter smykker med blå stener er sterkt økende – og en stor del av sommerens nyheter kommer med smykkestener som London blue topas, Blå topas, Safir, Aquamarin med flere.

De blå tonene er virkelig lekkert mot vår- og sommersesongen, som den perfekte prikken over i’en.

Vi har tatt inn et stort utvalg smykker med blå stener. Både i sølv og gull, og også i kombinasjon med diamanter. Se utvalget her.

Utvalgte blå favoritter

Klokker

Under vårens klokke og smykkemesse i Basel ble det presentert nyheter fra verdens største urmerker. Mange av de største kvalitetsmerkene lanserer klokker med blå detaljer, som tallskiver og remmer. Klokker med blå skiver har lenge vært populært i Norge, og nå blir det enda større utvalg. Dette er en populær farge til herrer, og det kommer nå også flere damemodeller med blå tallskiver.

Blå detaljer på klokker gir et maritimt preg, og er det perfekte tilbehøret denne sesongen. Finn din klokkefavoritt blant vårt store utvalg her.

Den blå timen

Blå klokkefavoritter
keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.