Meny

En blå vår

Vårens nyheter og lanseringer innen smykker og klokker kommer med blåtoner i alle nyanser. Vi har tatt inn et stort utvalg smykker og klokker i årets farge!

Endelig er det vår i luften, og vi gleder oss til vårens smykkenyheter ankommer våre butikker!

Her får du en liten smakebit av hva vi venter inn i løpet av våren 2019.

Blå ringer hvit bakgrunn

Smykker

Etterspørselen etter smykker med blå stener er sterkt økende - og en stor del av sommerens nyheter kommer med smykkestener som London blue topas, Blå topas, Safir, Aquamarin med flere.

De blå tonene er virkelig lekkert mot vår- og sommersesongen, som den perfekte prikken over i'en.

Vi har tatt inn et stort utvalg smykker med blå stener. Både i sølv og gull, og også i kombinasjon med diamanter. Se utvalget her.

Utvalgte blå favoritter

Klokker

Under vårens klokke og smykkemesse i Basel ble det presentert nyheter fra verdens største urmerker. Mange av de største kvalitetsmerkene lanserer klokker med blå detaljer, som tallskiver og remmer. Klokker med blå skiver har lenge vært populært i Norge, og nå blir det enda større utvalg. Dette er en populær farge til herrer, og det kommer nå også flere damemodeller med blå tallskiver.

Blå detaljer på klokker gir et maritimt preg, og er det perfekte tilbehøret denne sesongen. Finn din klokkefavoritt blant vårt store utvalg her.

Den blå timen

Blå klokkefavoritter

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.