Meny

Fødselsgave til mor og barn

Mange ønsker å feire det nye livet med en gave til mor og barn. Her har vi samlet noen av våre tips til en flott gave som varer.

Det er lange tradisjoner med å feire kanskje livets største opplevelse, den dagen du holder din lille baby i armene for første gang. Ventetiden er over, og mange nye inntrykk og opplevelser venter. Mange velger å markere dette med en fødselsgave.

Fødselsgave

Thune har flere flotte gavetips som kan være din perfekte fødsesgave. Her har vi samlet noen gode tips som garantert vil falle i smak.

Allianseringer

Vi foreslår en av våre vakre allianseringer. Der kan diamanter være med på å markere store begivenheter i livet. Man kan starte med én eller flere diamanter i en alliansering, og senere sette inn flere. med disse vakre smykkene vil du alltid ha en gave å gi bort.

Diamanthjerte

Et diamanthjerte er også en flott gave for å vise din kjærlighet. Våre diamanthjerter kommer i de fleste prisklasser, og finnes både i gult gull, hvitt gull og rosé gull.

Vi ønsker lykke til med den lille, og håper vi kan hjelpe med det vi er best på, nemlig gaver til livets små og store anledninger.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.