Meny

Høstens smykketrender 2019

Se våre tips til hvordan style høstens "must-haves". Denne sesongen ønsker vi oss perlesmykker og gullkjeder i tillegg til klassiske diamanter. La deg inspirere her og shop dine favoritter!

Det er fortsatt noen fine sommerdager igjen, men høsten nærmer seg, og vi kan endelig begynne å glede oss til sesongens smykkenyheter. Mye av det vi så i motebildet i sommer vil fremdeles være aktuelt, og du kan fint fortsette å bruke perlene du har pyntet deg med på sommerens deiligste dager, og gullsmykkene som har strålt om kapp med solen. Samtidig vil du kunne eksperimentere med nyheter som disse ørepyntene med svart agat, og ringer med vakre fargestener.

Lag på lag gjelder som alltid også denne høsten, så ikke vær redd for å bruke flere armbånd sammen for et glamorøst utrykk i høstværet. Ellers er et godt tips dersom du er usikker denne høsten; gå for gull! Ikke vær redd for kraftige halskjeder og lenker, gjerne i gylne toner. Sommeren forsvinner kanskje sakte men sikkert, men det er ingen grunn til å sitte inne. Kom deg ut og nyt vakre omgivelser og vis frem det beste høstmoten har å by på.

Gullarmring med kuler her, armring med diamant her, tennisarmbånd her, diamantarmbånd i gult gull her

Perletrenden fortsetter

Perler har vært en stor hit den siste tiden, og denne trenden har ikke tenkt å gi seg med det første. Når høstens mørke sniker opp på oss, kan vi fortsatt smykke oss med lekkert perletilbehør i flotte kombinasjoner. Både den stilige barokk-perlen og klassiske perler har vært mye å se i motebildet, og de blir et kult tilbehør til tykke gensere og jeans. Store barokkperler i kombinasjon med gull skaper et trendy uttrykk og moderne look.

Gå for gull

Gylne farger i gult gull og forgylt sølv er lekkert mot sesongens fargetoner. Gull er alltid å se i motebildet, men om høsten får det ekstra oppmerksomhet. Det står i fin stil til deilig høstfarger, og lar deg skinne selv når solbrun hud falmer og solkremen legges på hylla. Denne høsten har vi fått inn flere lekre anheng i gult gull, og for å skape et moderne utrykk kan du gjerne bruke flere sammen i ulik lengde. Kombiner de med ringer lag på lag, eller ulike armbånd og armringer som skaper et helhetelig utrykk.

Kompass anheng her, verdenskart anheng her, armring her, ringer her.

Moteukens store hit

Fikk du med deg den store trenden under moteukene? Vi har et flott utvalg lenker i gull og forgylt sølv til en hver smak og lommebok. 

På catwalken for den kommende sesongen har vi sett gull-lenker i alle størrelser. Det har vært en stor hit blant gatemoten under moteukene, og kan brukes alene eller i kombinasjon med flere smykker. Både store og små lenker er i vinden denne høsten. Bruk de til hverdag - og jobb-antrekket, og pynt det opp med noen lekre øredobber og armbånd for party-look når kvelden kommer. Dette er en trend du vil se mye av, og er en tidløs og klassisk investering. Vi elsker de kraftige smykkene, og gleder oss til å smykke oss med høstens trend.

Forgylt sølvkjede her, ørepynt her, signet ring med diamanter her, signet ring gull her.

Fargefest

At høst betyr mørke og dystre farger er en myte. Farger er alltid flott i høstmørket, og en lekker ring med vakker fargesten er aldri feil.  Bruk den til hverdag, på jobb og helgeturer på kafé - når kvelden nærmer seg og det er tid for fest kan du kombinere den med matchende ørepynt eller halskjede. I vår kolleksjon Victoria by Thune har vi et bredt utvalg av flotte smykker med ulike fargestener. Sjekk ut utvalget vårt her.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.