Meny

Høstens smykketrender

En minneverdig sommer er snart lagt bak oss, og vi gleder oss til en ny start med frisk luft og høstlige fargetoner.

Høstens smykkenyheter er allerede på vei ut til våre butikker. Smykkestener i nydelige farger er noe som preger høstens smykketrender. Her finner du edelstener som blå topas, citrin og ametyst. Dette er smykkestener som matcher perfekt høstens farger.

Hete smykker

En av høstens mest spennende nyheter er denne coctailringen med blå topas som nå endelig er ute i butikk. Dette er en unik ring, med en enestående, klar blå topas, i en vakker blåfarge. Denne ringen er det mange som har ventet i spenning på, og den plukker opp flere av høstens smykketrender.

Topas er en spennende smykkesten som kommer i mange farger, les mer om topasen her.

Gylne tider

Høsten byr også på større statement smykker, gjerne med skinnende overflater, som dette lekre settet i forgylt sølv. Armbånd og kjedet er flott å bruke sammen, men er også lekkert alene. Perfekt til en strikket genser, i høstens gylne toner. Les mer om smykkene her.

Glitrende luksus

I høst kan det ikke bli nok glitter! Tilbehøret på catwalken preges av skimrende elementer, jo mer dess bedre. For å sette prikken over i’en på denne trenden trenger du eksklusive diamantsmykker som reflekterer lyset på en perfekt måte.

Lag på lag

Fra catwalken ser vi denne trenden med lag på lag stikker seg frem. Dette er en trend vi setter pris på i kalde Norge, og vi gleder oss til å ta fram delikate og lune høstklær.

Smykkesiden er intet unntak. Denne sesongen kan du finne frem mye av alt.

Kombinér gjerne dine gamle klassikere med nyheter. Disse signetringene kommer i lillefingerstørrelse og er perfekt å kombinere med flere ringer. Gjør ringene mere personlig ved å gravere dine initialer eller våpenskjold. Eller velg en variant fattet med diamanter. Valget er ditt!

Utvalgte høstnyheter

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.