Meny

Hvordan velge riktig giftering

En giftering fra Thune er et "Valg for livet". Her får du akkurat den gifteringen du ønsker, i en kvalitet som er ment for å vare livet ut.

Herfra til evigheten

Når du velger en giftering fra vårt brede sortiment kan du være sikker på at du får en ring i høy kvalitet. Ringen er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv. Derfor har ringene fra Promise og Eternity by Thune en ekstra holdbar legering med 15% palladium.

Velg mellom flere kombinasjoner av rødt, hvitt og gult gull, eller ringer i platina. Du har også muligheten til å sette diamanter i en ring fra Promise by Thune, eller velge en diamantring fra Eternity by Thune.

Overflaten på Promise-ringene kan enten være polert, silkematt eller sandblåst. Ringene kommer i flere ulike profiler/fasonger. Vi produserer vanligvis ringene fra 2 mm opp til 6 mm, velg den bredden som passer deg. I tillegg kan vi spesiallage akkurat den bredden du måtte ønske. Din personlige gravering er også inkludert i prisen ved kjøp av giftering.

Husk at de fleste av våre gifteringer har en leveringstid på 3 uker, kun et lite utvalg er for omgående levering. Se gifteringene i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker for å prøve og få god rådgivning av en av våre dyktige medarbeidere.

Gratis gravering

De fleste ønsker å skrive inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Vi har flere typer gravering dere kan velge for ringene deres, og dere kan også gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift. Kjøper du en giftering hos Thune er innvendig gravering inkludert i prisen.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.