Meny

Hvordan velge riktig giftering

Når du først har fått et JA fra din kjære, er det på tide å velge de perfekte gifteringene for akkurat dere. Thunes Promise-ringer er designet som stilfulle og tidløse ringer til glede i lang tid.

Promise – et løfte for livet

Når du velger en Promise ring fra vårt brede sortiment kan du være sikker på at du får en ring i høy kvalitet. Ringen er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv.

Velg mellom flere kombinasjoner av rødt, hvitt og gult gull, eller ringer i platina. Du har også muligheten til å sette diamanter i ringen du velger, her kan du velge mellom fire fattemåter.

Overflaten på ringene kan enten være polert, silkematt eller sandblåst. Ringene kommer i flere ulike profiler/fasonger. Velg den bredden som passer deg, vi produserer vanligvis fra 2 mm opptil 6 mm. I tillegg kan vi spesiallage akkurat den bredden du måtte ønske.

Våre dyktige medarbeidere har stor erfaring i å veilede våre kunder til å finne den rette ringen. Bruk deres kompetanse når du oppsøker våre butikker.

Promise gifteringer

Gratis gravering

De fleste ønsker å skrive inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Vi har flere typer gravering dere kan velge for ringene deres, og dere kan også gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift. Kjøper du en Promise-ring hos Thune er innvendig gravering inkludert i prisen.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.