Meny

Hvordan velge den perfekte julegaven

Du har bestemt deg for å kjøpe en julegave hos Thune, men lurer på hva du skal kjøpe? Her er vår stilguide.

Det kan være vanskelig å velge den perfekte gaven til en man er glad i. Våre dyktige medarbeidere har mange gode julegavetips til henne å komme med når det gjelder å finne den perfekte gaven. Det viktigste med en julegave, er å vise at en bryr seg - og da blir et smykke sjelden feil. Her har vi noen tips om hvordan du skal finne den hos Thune.

.

En pakke med mørkeblått papair og hvitt silkebånd for å vise julegavetips til henne

Hvilken stil har hun?

  • Hvilken stil har mottaker av gaven, er hun klassisk eller mer opptatt av mote?
  • Hva slags smykker har hun fra før? Det er fint å få smykker man kan kombinere med sine gamle smykkeskatter.
  • Hva du har kjøpt før, og hvordan har responsen på det vært? Har hun brukt det mye, eller er det andre ting hun heller går med.

Utvalgte tips til fire ulike stiler

Her har vi samlet noen utvalgte tips til fire ulike stiler. Smykkene finner du i våre butikker og nettbutikken. Vi har lang tradisjon og erfaring med å hjelpe våre kunder i valg av julegave, så ta gjerne kontakt med kundeservice eller ta turen innom en av våre butikker for å finne den perfekte gaven.

Julegavetips til henne fra Silje by Thune kolleksjonen

Smykker med rene linjer og enkel, delikat design passer ofte til den med en minimalistisk stil. Da er smykkene fra Silje by Thune midt i blinken!

Julegavetips til henne for de som har klassisk stil. Her vises forskjellige perleprodukter

Perlesmykker er en klassiker og går aldri av moten. Hos oss får du også smykker som kombinerer perler og diamanter på en eksklusiv måte.

Smykker med diamanter slår aldri feil! Diamantøreringer er en evig klassiker, og noe hun blir glad for uansett. Et tips er at kvaliteten på diamanten har vel så mye å si som størrelsen. Gå for kvalitet!

Smykkestener i nydelige farger med vakre fasetter og former er en fryd for øyet. Smykkeserien Victoria by Thune byr på et vell av muligheter.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.