Meny

Innbytte av diamanter - Elegance by Thune

Thune tilbyr deg en unik mulighet til å kunne bytte inn din eksisterende diamant fra ditt Elegance by Thune produkt til en større diamant ved en senere anledning.

Thune tilbyr deg en unik mulighet til å kunne bytte inn din eksisterende diamant fra ditt Elegance by Thune produkt til en større diamant ved en senere anledning. Elegance by Thune er vår mest populære og bestselgende serie av diamantsmykker og det er en glede å kunne tilby våre kunder denne eksklusive muligheten.

Elegance enstens diamantsmykker

Hvordan innbytte av diamanter fra Elegance fungerer

  1. Kunden tar kontakt med en av våre butikker eller Thune kundeservice for å få hjelp til innbytte prosessen.
  2. Sammen med Thunes dyktige medarbeidere velger kunden hvilket produkt hun eller han ønsker å bytte diamanten sin til.
  3. Det eller de aktuelle diamantsmykkene tas imot av Thune sammen med tilhørende diamantsertifikat eller kvittering med informasjon om diamantens størrelse og kvalitet.
  4. Diamantsmykket sendes til vårt verksted for kontroll. Dersom størrelse og kvalitet stemmer, og diamantene er uskadde, utarbeides det et tilbud til kunden.
  5. Ved innbytte betaler kunden mellomlegget mellom diamanten de har og den de ønsker å bytte til. Vi tar her utgangspunkt i dagens diamantpriser.

 

Husk at innbytteordningen kun gjelder ved ordinære priser.

Elegance by Thune

Elegance by Thune er vår mest populære og bestselgende serie av diamantsmykker. Elegance diamantsmykker er både elegante og av høy kvalitet, med diamanter av øverste klasse. Hver diamant kontrolleres nøye før de fattes på vårt eget verksted i Oslo. Det følger alltid med et diamantsertifikat, og diamanter over 0,50 ct leveres i tillegg med et GIA sertifikat, diamantsertifikat fra verdens mest anerkjente diamantinstitutt. Med Elegance by Thune får man et smykke for livet.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.