Meny

Innbytte av diamanter - Elegance by Thune

Thune tilbyr deg en unik mulighet til å kunne bytte inn din eksisterende diamant fra ditt Elegance by Thune produkt til en større diamant ved en senere anledning.

Elegance by Thune er vår mest populære og bestselgende serie av diamantsmykker og det er en glede å kunne tilby våre kunder mulighet til å oppgradere til en større diamant gjennom vår innbytteordning.

Slik fungerer det:

  1. Ta kontakt med en av våre butikker eller vår Kundeservice. 
  2. Sammen med en av våre medarbeidere velger du hvilken diamant du ønsker å bytte til.
  3. Ta med tilhørende diamantsertifikat eller kvittering med informasjon om diamantens størrelse og kvalitet når du leverer inn smykket.
  4. Smykket sendes til våre gullsmeder for kontroll. Dersom størrelse og kvalitet stemmer, og diamantene er uskadde, vil vi utarbeide et tilbud.
  5. Ved innbytte betaler du mellomlegget mellom diamanten du har og den du vil bytte til. Prisen din diamant fastsettes til, er med utgangspunkt i dagens diamantpris. Ekstra kostnader vil tilkomme dersom vi må fatte diamanten i ny fatning. I tilbudet fra oss, vil dette prises inn.

Merk at ordningen kun gjelder for ordinær pris mot ordinær pris, og gjelder for smykker i Thunes kolleksjoner Elegance by Thune og 4 ever by Thune.

Elegance by Thune diamantringer

Elegance by Thune

Elegance by Thune er vår mest populære og bestselgende serie av diamantsmykker. Elegance diamantsmykker er både elegante og av høy kvalitet, med diamanter av øverste klasse. Hver diamant kontrolleres nøye før de fattes på vårt eget verksted i Oslo.

Det følger alltid med et diamantsertifikat, og diamanter over 0,50 ct leveres i tillegg med et GIA sertifikat, diamantsertifikat fra verdens mest anerkjente diamantinstitutt. Med Elegance by Thune får man et smykke for livet.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.