Meny

Konfirmasjon

Gave til konfirmanten? Vi har utvalget! Se våre tips til den store anledningen, og finn et smykke eller en klokke som blir et minne for livet.

Gi en konfirmasjonsgave man kan ha med seg som et minne gjennom livet. Hos Thune er vi opptatt av kvalitet og minneverdige opplevelser, og vi har mange gode gavetips slik at du kan finne den perfekte gaven til konfirmanten. Ungdommen er på vei inn i de voksnes rekker, og det er ekstra hyggelig å gi en flott konfirmasjonsgave som varer. Her finner du noen av våre beste tips til en flott konfirmasjonsgave!

Tidløse konfirmasjonsgaver

Mange konfirmanter ønsker seg et gull eller diamantsmykke! Gå gjerne for klassiske smykker som konfirmanten vil ha glede av i lang tid, og som kan brukes til alle anledninger. Våre bestselgende diamantsmykker finner du i vår egen kolleksjon Elegance by Thune. En klassiker!

Personlige gaver

Smykker som kan graveres er en populær gave, både til han og henne.  Dette gjelder særlig til konfirmasjon hvor familien ønsker å gi en helt personlig gave. Til han kan du for eksempel gå for noen flotte mansjettknapper hvor initialer kan graveres inn. Til henne går mange for armbånd eller gullmynter med gravering av for eksempel forbokstav. Se for eksempel vår bestselgende gullmynt med gravering fattet med diamanter her.

Klokker til konfirmanten

Klokker er populære gaver og står høyt på ønskelisten til mange konfirmanter! Vi fører merker som Certina, Tissot, Longines, Rado og TAG Heuer så her finner du garantert den perfekte gaven. Se alle klokker her eller se våre anbefalte favoritter under.

Favoritter i sølv

Vi har et stort utvalg smykker i sølv i vår egen serie Silver by Thune, der finner du sølvsmykker som passer alle aldre til en fornuftig pris. Her har plukket ut noen av våre beste sølvsmykke-tips.

Bunadsølv

Bunad er en flott gave til konfirmasjonen, og noen får kanskje dette av foreldre eller besteforeldre. En fin gave til konfirmanten kan være tilbehør til bunaden som brosjer, ørepynt eller en fin bunadsring. Dette er tidløse gaver som vil være med som et fint minne gjennom livet.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.