Meny

Konfirmasjon

Gave til konfirmanten? Vi har utvalget! Se våre tips til den store anledningen, og finn et smykke eller en klokke som blir et minne for livet.

Thune har et stort utvalg av gaver til konfirmanten, i alle prisklasser. Mange velger å kjøpe et smykke eller klokke til den store anledningen. Gi en gave som varer og som gleder i generasjoner!

Personlige gaver

Det er en stadig økende interesse for graverbare smykker. Dette gjelder særlig til konfirmasjon hvor familien ønsker å gi en helt personlig gave. Til han kan du for eksempel gå for noen flotte mansjettknapper hvor initialer kan graveres inn. Til henne går mange for armbånd eller gullmynter med gravering av for eksempel forbokstav. Se for eksempel vår bestselgende gullmynt med diamantgravering her.

Klokker til konfirmanten

Klokker er populære gaver og står høyt på ønskelisten til mange konfirmanter! Vi fører merker som Tissot, Longines, Rado og TAG Heuer så her finner du garantert den perfekte gaven. Se alle klokker her eller se våre anbefalte favoritter under.

Diamantsmykker

Også diamanter står høyt på ønskelisten til mange konfirmanter! Gå gjerne for klassiske smykker som konfirmanten vil ha glede av i lang tid. og som kan brukes til alle anledninger. Våre bestselgende diamantsmykker finner du i vår egen kolleksjon Elegance by Thune. Her finner du enstens diamantsmykker ulike størrelser, i hvitt og gult gull. En klassiker!

Bunadsølv

Mange jenter ønsker seg bunad til konfirmasjonen, og får kanskje dette av foreldre eller besteforeldre. En fin gave til konfirmanten kan være tilbehør til bunaden som hårspenner, ørepynt eller en fin bunadsring. Dette er tidløse gaver som vil være med som et fint minne gjennom livet.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.