Meny

Informasjon om våre butikker

Vi er glade for at de fleste av våre butikker nå er åpne. I tillegg tilbyr vi Klikk og hent i noen av våre stengte avdelinger. Bli oppdatert her!

Åpningstider og Klikk og hent

Vi er glade for at vi nå kan ha åpent i de fleste av våre butikker. Avdelingene på Storo og Aker Brygge er dessverre fortsatt stengt. Thune Røa tilbyr kun Klikk og hent.

Detaljert informasjon om åpningstider og midlertidig stengte butikker finner du på våre butikksider her.

Gratis frakt i nettbutikken

Vår nettbutikk er alltid åpen og nå tilbyr vi alltid gratis frakt! Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om produkter og levering. Kontakt oss per e-post kundeservice@thune.no, chat eller tlf. 810 0 1857 i tidsrommet kl. 09.00-16.00, alle virkedager eller ser våre nettsider. Her finner du informasjon rundt betingelser, betaling, levering og retur. All informasjon er samlet her: www.thune.no/kundeservice

Leveringsmåter

Nå tilbyr vi gratis levering til deg, velg mellom Klimanøytral Servicepakke eller få pakken levert På Døren hjemme hos deg eller din arbeidsplass.

Har du tilgodelapp eller gavekort?

Har du et gavekort eller en tilgodelapp som utløper og som du ikke får benyttet for øyeblikket, vil vi utsette fristen. Vi har forståelse for at det for mange nå ikke er mulig å besøke en av våre butikker. For spørsmål rundt dette, ta kontakt med din butikk når den åpner eller kundeservice 

Service/reparasjoner

Vi gjør oppmerksom på at behandlingstiden på service kan bli noe forlenget. Ta direkte kontakt din butikk dersom har spørsmål rundt dette. Besøk våre butikksider og finn kontaktinformasjon til din Thune-butikk her.

Håndvask og ringer

Vi anbefaler at alle ringer fjernes ved håndvask. Er du spesielt utsatt kan det være at du for en periode velger å la være å bruke ringer, for best mulig hygiene.

Antibac og håndsmykker

Bruk av Antibac vil føre til slitasje på ringene dine, og kan påføre dem en mattere overflate. Vi anbefaler derfor at du fjerner alle ringer før bruk av Antibac.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.