Meny

Marna Motherhood

Vi har gleden av å lansere denne flotte armringen i sølv med en diamant, Marna Motherhood, i samarbeid med Marna og Strømmestiftelsen. Overskuddet av salget går til hjelp av mødre i Nepal.

Bakgrunn for prosjektet

Bakgrunnen for prosjektet, Marna Motherhood, er Marnas møte med en ung kvinne i Nepal, som tilhører de kasteløse gjennom programmet Motherhood. Dette ble et sterkt møte og kan sees på Aftenposten sine sider her.

Marna Hagen Burøe er en folkekjær blogger som skriver om sitt liv som småbarnsmor i Norge. I Nepal knytter hun seg spesielt sterkt til en kvinne ved navn Sushila. Sushila har kun en mulighet til å livnære familien sin, og det er gjennom prostitusjon. Hun har ingen andre muligheter.

Sammen med Strømmestiftelsen starter Marna skole og yrkesutdanning slik at disse kvinnene selv kan velge hvordan de skal tjene penger. Du kan lese mer om prosjektet på Strømmestiftelsen sine sider her.

Strømmestifltelsen er en utviklingsorganisasjon som hjelper folk i gang. Som gir fattige mennesker starthjelp til å komme seg videre på egenhånd; hjelp til å hjelpe seg selv. Vi er stolte av å delta i dette samarbeidet mellom Marna og Strømmestiftelsen og gir alt overskudd av salg av armbåndet til prosjektet.

Marna har også sin egen smykkekolleksjon, Marna by Thune. Her finner du kjærlighetsgaven til mor, datter, venninne, bror, kjæreste eller en man rett og slett er spesielt glad i.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.