Meny

Morsdag

I Norge har vi en lang tradisjon med å hedre våre mødre andre søndagen i februar, og i 2019 er det 100 år siden første morsdag ble feiret i Norge.

Morsdag blir markert på ulikt vis i alle familier, og noen ønsker å gi en personlig gave for å gjøre ekstra stas på familiens heltinne denne dagen. Hos Thune finner du et utvalg av flotte gaver til en hver smak.

Gi et smykke med en personlig gravering

En gravering gjør smykket unikt og personlig, og er en flott gave til en som betyr ekstra mye for deg. Våre gullsmeder kan gravere navn, stjernetegn, initialer, eller hva med en betydningsfull dato? Hos Thune har vi flere smykker som egner seg til gravering. Dette er en flott gave som vil gi minner og skape glede i lang tid. Se alle våre graverbare smykker her.

Hjertesmykke

Et hjertesmykke sier mer enn tusen ord, og er en flott gave for å vise kjærlighet og taknemmlighet til din kjære mor. Enten det er et klassisk hjerte i sølv eller gull, eller et anheng fattet med diamanter, vil din mor garantert bli glad og rørt over slik omtanke. Et smykke med betydning går aldri av moten og vil skape minner gjennom livet.

Ørepynt

Øredobber er alltid en sikker vinner, og en gave som vil bli hyppig brukt. Gled din mor med noen flotte øreringer eller øredobber som kan brukes både til hverdag og fest. Hos Thune har vi et bredt utvalg av øredobber for en hver smak, under ser du noen bestselgere som vil være en perfekt gave på morsdagen.

Klokker

En klokke er en klassisk og praktisk gave som vil vare i lang tid. Klokker finnes i alle stiler og varianter, finn den som passer perfekt til din mor. Dersom du ønsker å gjøre klokken personlig kan du gravere inn en valgfri tekst på baksiden. Hos Thune finner du flere lekre dameklokker av høy kvalitet, se vårt utvalg her.

Vi ønsker alle mødre en fantastisk morsdag! 

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.