Meny

Omega Speedmaster Moonwatch

Omega feirer 50-årsjubileet til den første månelandingen i 1969 med nye modeller av den ikoniske Moonwatch-klokken. Les mer her!

Omega feirer 50-årsjubileet til den første månelandingen i 1969 med nye modeller av den ikoniske Moonwatch-klokken.

Omega Moonwatch Banner

En serie med unik historie

Moonwatch-klokken til Omega fra Speedmaster-serien er kjent over hele verden og har blitt brukt av astronauter på utenomjordiske reiser i over 50 år. Moonwatch-klokken, som opprinnelig var en del av Seamaster-serien, var den eneste kronografen som overlevde testene NASA gjennomførte på en rekke klokker sendt inn på etterspørsel fra NASA selv. Klokkene ble brukt under alle de seks månelandingene utført av NASA, inkludert den sensasjonelle første landingen med Apollo 11. Det er på grunn av dette at klokken har fått kallenavnet «Moonwatch».

Den første klokken på månen

Da klokken ble introdusert i 1957 endret den umiddelbart på utseendet til klokker med kronograf. Moonwatch-klokken var den første klokken med tackymeter skala på bezelen. Astronauter valgte i tillegg personlig å bruke klokken på grunn av dens gode lesbarhet og kvalitet. I anledning 50-årsjubileum for den første månelandingen i 1969, har Omega nå kommet ut med flere nye modeller av klokkene. Særlig to av Moonwatch-klokkene er produsert som Limited Edition, og er i stor grad basert på de originale klokkene som ble brukt for 50 år siden.

Omega Speedmaster Moonwatch Anniversary Limited Series 31020425001001

Moonwatch Apollo 11

Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske klokker. Det er kun produsert 6,969 stykker av denne lekre Moonwatch-klokken, og vi er stolt av at Thune var en av de som fikk selge den. Uret er drevet av Omega Master Chronometer calibre 3861 og har en gangreserve på opptil 50 timer. Baklokket er lasergravert med astronautens fotavtrykk og sitatet: "That's one small step for a man" og "One giant leap for mankind". Klokken er dessverre utsolgt fra Thune sine butikker.

Omega Speedmaster Moonwatch 31060425099001

Jubileumsklokke i gull

En elegant jubileumsklokke fra Omega i 18K Moonshine gull med en unik historie. Dette er en limited edition modell og det er kun blitt produsert 1,014 stykker. Uret er drevet av Omega Master Chronometer calibre 3861 som er synlig gjennom kassens åpne baklokk. Legg merke til detaljene på den indre dekorative ringen på baklokket. Les mer om gullklokken her! Klokken er dessverre utsolgt fra Thune sine butikker.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.