Meny

Paul Hewitt – Maritimt og tidløst design

Enkelt, klassisk og maritimt – dette er fundamentet bak Paul Hewitts design. Med inspirasjon hentet fra livet langs kysten i Nord-Tyskland har Paul Hewitt lansert en rekke kolleksjoner av klokker, smykker og tilbehør du kan ha glede av i lang tid. Finn dine favoritter i utvalgte Thune butikker og i vår nettbutikk.

Originalitet og tradisjon blandet med moderne, levende farger og slitesterke materialer er gjennomgående i Paul Hewitt kolleksjonene. Deres hovedfokus ligger i å være tro mot denne visjonen, uavhengig av dagens trender. Dette har resultert i deres sterke tilstedeværelse i dag, og deres klokker og smykker er ofte å se i sosiale medier #getanchored.

Deres brede produkt sortiment byr på utallige muligheter og kombinasjoner til både damer og menn – her kan du finne et uttrykk spesielt tilpasset deg og dine ønsker. Klokkene og smykkene er like fine i sin enkelhet, som i kombinasjon med et eller flere armbånd. Her finner du også matchende klokker og smykker til noen du er glad i – et utmerket gavetips!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.