Meny

Perlesmykker i motebildet

Perlesmykker er vårens store trend og her er tips til hvordan du kan kombinere gamle og nye skatter til et oppdatert og trendy utseende.

Perlesmykker er vårens store trend og her er tips til hvordan du kan kombinere gamle og nye skatter til et oppdatert og trendy utseende.

Denne våren kommer vi til å se enda mer av smykketrenden som allerede er i motebildet- nemlig perler. De kommer i mange varianter og vi ser det på alt fra hårspenner til vesker og klær, men den evigvarende klassikeren er perlekjedet.

Historisk sett er perler kjent for å ha en magisk kraft som skal bringe lykke og kjærlighet. Les mer om perlens opprinnelse og egenskaper her. Invester i et perlekjede i god kvalitet og kombiner det med kjeder du allerede har eller finn dine favoritter under.

Perlesmykker i gult gull og forgylt sølv i ulike lengder.

Hvite perler er vårens store trend. Den barokke perlen har kommet tilbake for fullt både på catwalken og i storbyene. Disse perlene kjennetegnes ved sin ujevne form og kommer ofte i større størrelser. Dette er perfekt hvis du ønsker en tøffere variant av den klassiske perlen. Hver perle er et naturlig produkt som gjør at den har en unik farge og glans.

Det klassiske perlekjedet kan kombineres med andre perle- og diamantsmykker for et ekstra løft.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.