Meny

Rado Captain Cook

Rado er kjent verden over for sine eksklusive klokker, med unike valg av spesielt ripebestandige materialer. Etter en reise på 59 år kan de nå introdusere en vakker og helt unik klokke - Captain Cook High-Tech Ceramic.
Rado Logo
Captain Cook High Tech Ceramic

Rado har sin historie helt tilbake til 1917. Selskapet startet opp som et familieeid firma, som spesialiserte seg på produksjon av urverk og komponenter.

Fabrikken Schlup & Co ble grunnalgt av brødrene Fritz, Ernst og Werner i Lengnau, Sveits. Ved slutten av 2. verdenskrig var fabrikken en av verdens største produsenter av urverk. På 1950-tallet endret derimot merket fokus til produksjon av komplette klokker, og dette ble starten på Rado som vi kjenner det i dag, og historien til Captain Cook. 

Historien

I løpet av 1960-tallet hadde grunnleggerne av Rado en visjon om å skape verdens første ripesikre klokke, og en funksjonell dykkerklokke. I 1962 presenterte Rado sin første dykkerklokke, Captain Cook. Klokken Captain Cook ble kjent for sitt tøffe og robuste design og var en umiddelbar suksess på 60-tallet.

Navnet stammer fra den legendariske britiske oppdageren og navigatøren, James Cook, som levde på 1700-tallet. Captain James Cook var berømt for sine oppdagelsesreiser hvor han kartla store deler av Stillehavet.

Rado Captain Cook High-Tec Ceramic
Captain Cook High-Tec Ceramic

Modellen ble relansert i 2017, og har siden den tid vært en viktig del av merkets kolleksjon, med flere tilskudd de siste årene. 

Med utgangspunkt i det originale designet og med bruk av sine signaturmaterialer forener Rado i år de mest betydningsfulle elementene til en sterk nytolkning i tråd med merkets DNA; Captain Cook High-Tech Ceramic.

Captain Cook High-Tech Ceramic

Serien er tilgjengelig i tre ulike fargevarianter. Kasse og lenken er av ripebestandig, teknisk keramikk, kombinert med keramisk bezel og safirglass. Tallskiven er i sotet safirglass, med innsyn til det skjeletterte urverket.

Uret er drevet av Rado sitt nye kaliber R374 og har 80 timers gangreserve. Klokkene er testet i fem posisjoner for overlegen presisjon. Kassen er 43 mm, og uret har 300 meter vannresistens.

Rado Captain Cook
Rado Captain Cook back

Her kan du få mer informasjon om Rado.

Thune er autorisert forhandler av Rado, som du finner i disse avdelingene:

Stortingsgaten, Majorstuen, Storo, Røa, Lagunen, Strømmen, Ski, Sandvika og Jessheim.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.