Meny

Silje by Thune

Sammen med vår flotte ambassadør og en av verdens beste snowboardkjørere, Silje Norendal, har vi utviklet smykkekolleksjonen Silje by Thune. Les mer om hennes everyday classy kolleksjon her!

Vi er stolte av at Silje Norendal er vår ambassadør. Hun er en av verdens beste snowboardkjørere, og har blant annet vunnet fire X Games gull. I samarbeid med Silje har vi utviklet smykkekolleksjonen Silje by Thune som er tilgjengelig i alle Thunes butikker og nettbutikken.

Modellbilde av Silje i hvit blondetop og Silje by Thune smykker
Modellbilde av Silje med svart dressjakke

Everyday classy

Silje har alltid hatt en stor interesse for smykker. Helt siden hun var en liten jente har smykker stått høyt på ønskelisten og kreativiteten var stor når hun skulle designe sin egen kolleksjon. Silje by Thune gjenspeiler Siljes sporty stil og genuine interesse for smykker. Smykkene er moderne med et klassisk preg, de har rene linjer og kan brukes både til hverdags og fest. Målet med kolleksjonen var å «lage fine smykker med topp kvalitet til en bra pris, som du kan være fornøyd med lenge og få brukt mye», sier Silje. Hun ønsket å designe «affordable og litt edgy smykker med ordentlig kvalitet».

Bestselgende smykker

Siljes favoritter

Det er vanskelig å plukke ut noen favoritter i en kolleksjon med så mange fine smykker, men Silje liker ekstra godt sølvanhenget med diamant og de hengende perleøredobbene. Sølvmynten bruker Silje nesten hver dag, den er både fin alene og i kombinasjon med andre halssmykker. De hengende perleøredobbene i rhodinert eller forgylt sølv gir antrekket det lille ekstra og Silje bruker disse mye når hun skal pynte seg.

Se en av verdens beste snowboardkjørere i aksjon!

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.