Meny

Smartklokker i eksklusivt design

Med en smartklokke på håndleddet har du umiddelbar tilgang på en rekke funksjoner knyttet til din smarttelefon. Nå har flere anerkjente klokkeprodusenter lansert sine smartklokker med fokus på eksklusivt design og nye, oppdaterte funksjoner. Hos Thune finner du flere spennende nyheter i utvalgte butikker og i vår nettbutikk.

Smartklokkebransjen har siden første lansering i stor grad vært dominert av teknologibedrifter. Nå har mange av de store klokkeprodusentene kommet på banen med spennende nyheter der fokus på estetikk og design er like essensielt som funksjonene. Dette gir deg mulighet til å anskaffe en smartklokke på lik linje som tidsriktige og trendy klokker, hvor du unngår følelsen av å bære en skjerm på håndleddet.

Hele visjonen bak smartklokken er at du skal slippe å ta opp telefonen for å holde deg oppdatert. Gjennom oppkobling mot din smarttelefon er du til enhver tid oppdatert på ulike varslinger som e-post, anrop, meldinger og sosiale medier. I tillegg finnes det en rekke muligheter innenfor helse og aktivitetsmålinger, som pulsmåling, GPS og aktivitetslogg, slik at du kan yte maksimalt og holde oversikt før, under og etter trening.

Smartklokker er kommet for å bli og det er forventet at de skal øke i popularitet. Flere og flere klokkeprodusenter jobber kontinuerlig for å forlenge batteritiden og integrere oppdaterte og innovative funksjoner inn i sine designklokker. Hos Thune finner du utvalgte smartklokker til forskjellige bruksbehov fra flere anerkjente klokkeprodusenter – utforsk våre nyheter og finn smartklokken som passer deg.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.