Meny

Suunto – avansert teknologi og finsk design

Utforskere og dykkere har brukt Suuntos klokker på noen av verdens mest utilgjengelige plasser – fra toppen av Mount Everest til undersiden av isfjell i sørishavet. Suuntos oppgave er å utstyre og inspirere eventyrere, utforskere og sportsentusiaster til fysisk og mentalt beseire verdens fjell, hav og stier.

Suunto smartklokker

I over 75 år har Suunto stått i forkant av design og innovasjon av sportsklokker, instrument og dykkecomputere fra sin fabrikk i Finland. I dag er varemerket en signatur for original design og funksjonalitet i de mest ekstreme miljøene. Selskapet produserer GPS-klokker som kan navigere på 8000 meters høyde, sportsklokker som måler din puls og rytme (og en rekke andre funksjoner) og dykkecomputere som bruker de mest avanserte algoritmene for sikkert å beregne hvor lenge en dykker kan oppholde seg i dypet.

Selskapet befinner seg på terskelen av den finske naturen, og er det perfekte stedet for å teste produktene under de tøffe forholdene som kreves når man holder på med forskning og utvikling. Et eget dykkerteam hos Suunto tar for eksempel dykkeprodukter 200 meter ned i en oversvømmet gruve i nærheten. Det er ikke bare naturen og landskapet som gir inspirasjon; det er også en lang designtradisjon i Finland, og denne tradisjonen er en viktig del av Suuntos DNA.

Suunto har mottatt flere utmerkelser for sin flotte design både når det gjelder klokkene og for Suuntos online sportsfelleskap www.movescount.com. Her laster tusenvis av Suunto-brukere daglig opp, og deler sine løpeturer, klatreturer og konkurranser.

Suunto finner du i nettbutikken og Thune Stortingsgaten.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.