Meny

TAG Heuer Aquaracer Professional 300

Nyhetene i serien TAG Heuer Aquaracer Professional leverer dykkerklokker i nye materialer og farger. Perfekt til et aktivt liv ved sjøen!
TAG Heuer Aquaracer

Møt den nye generasjonen Aquaracer fra TAG Heuer

Årets nye Aquaracer Professional 300 fra TAG Heuer fortsetter det sveitsiske merkets over 40-årige historikk som produsent av dykkerklokker. Med et videreforedlet design, nye materialer og spreke farger, puster den femte generasjonen Aquaracer nytt liv i den populære kolleksjonen.

Estetikken og formatet er fortsatt umiskjennelig Aquaracer – men oppdatert og forbedret. Den karakteristiske tolvkantede dykkerbezelen har fått et ripebestandig keramisk innlegg, mens forstørrelsesglasset for datovinduet er flyttet til undersiden av safirglasset for bedre ergonomi. Lesbarheten er forbedret med en bred sverdformet timeviser og smal minuttviser, mens kombinasjonen av grønn og blå selvlysende Super-LumiNova sikrer bedre kontrast i stummende mørke.

TAG Heuer Professional
TAG Heuer Professional

Til hverdag, fest og dype hav

Spesifikasjonene vitner om en kapabel profesjonell dykkerklokke, men TAG Heuers designere har ønsket skape noe mer. Aquaracer Professional 300 er derfor ikke bare en pålitelig verktøyklokke, men har en allsidig stil som passer like godt til skjorte som til dykkerdrakt. En elegant sportsklokke kompatibel med en moderne livsstil, og attraktiv for førstegangskjøpere så vel som erfarne entusiaster.

 Aquaracer Professional 300 er tilgjengelig i to ulike størrelser. Med 43 eller 36 mm diameter vil en Aquaracer sitte komfortabelt på håndledd i alle størrelser. Variantene med blå, svart eller sølvfarget tallskive har kasser av rustfritt stål, mens to spesialmodeller med henholdsvis grønn eller svart skive er utført i grad 5 titan. Sammenlignet med forrige generasjon Aquaracer er remfestene kortere og kantene på kassen polerte for et mer raffinert uttrykk. Kassen er dessuten gjort noe slankere og lettere, noe som også gjør seg gjeldende for den solide lenken med dobbel låsemekanisme.

Teknisk er nye Aquaracer basert på TAG Heuers mekaniske Calibre 5. Det velprøvde og driftsikre urverket har 38 timers gangreserve og automatisk opptrekksmekanisme. Med skrukrone og 300 meters vannresistens er klokkene klare for både "desk diving" og dykk i de dype hav.

Her kan du få mer informasjon om TAG Heuer.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.