Meny

TAG Heuer

TAG Heuer har vært en ledende produsent av prestisjefylte sportsklokker siden 1860 og har flotte gaver til spesielle anledninger. La deg inspirere av utvalget her!
TAG Heuer logo

Sveitsiske TAG Heuer har vært en ledende produsent av prestisjefylte sportsklokker siden 1860, og er i dag blant verdens mest luksuriøse og innovative merkevarer. Klokkeprodusenten er anerkjent for høy kvalitet og stort fokus på presisjon.

TAG Heuer har vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og teknologisk utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at klokkemerket i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer. Klokkene har en elegant utførelse og stilig design.

Det sveitsiske klokkemerket har i en årrekke lansert flere kolleksjoner med klokker tilpasset forskjellig bruk og anledninger. La deg inspirere av vårt variert sortiment i nettbutikken av klokker som er flotte gaver til store merkedager. For et større utvalg TAG Heuer klokker kan du besøke våre butikker på Majorstuen, Aker Brygge og Oslo Lufthavn Gardermoen.

En klokke fra TAG Heuer er en minnerik gave man kan bære gjennom hele livet.

Se gavetips til konfirmanten her.

Mange velger å gi en eksklusiv klokke i gave for å markere endt skolegang.

TAG Heuer klokker passer utmerket som Graduation gave.

Gi hverandre en minnerik gave man har glede av i lang tid morgenen etter bryllupet.

Se utvalgte morgengaver fra TAG Heuer her.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.