Meny

Thune 160 års jubileum

Siden 1857 har Thune hatt gleden av å være en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere. Etter 160 år i drift er vi stolte over å være foretrukken leverandør av smykker og klokker til store og små anledninger.

Historien startet i 1857 da Nilius Martinius Thune kjøpte butikken og verkstedet til gullsmed Brinck i Oslo. I de nærmeste årene ble sølv et mektig statusmateriale, og både mengden og størrelsen på sølvgjenstandene ble viktigere enn noensinne. Dette var gunstig for gullsmedbedriften Thune som i tillegg til å være en tradisjonell gullsmed, hadde fokus på produksjon av sølvgjenstander, bestikk og pokaler.

Vi ønsker å bære vår tradisjonsrike historie med oss inn i framtiden med design og kvalitet. Vårt mål er alltid å kunne være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller klokken du trenger. Thune har i dag 16 flotte butikker samt nettbutikk. Her presenterer vi våre egne diamant- og sølvsmykker, samt nøye utvalgte merkevarer innen klokker og smykker.

Joy by Thune

Vi feirer Thunes 160 års jubileum med å lansere en helt ny smykkekolleksjon. Joy by Thune gir deg øreringer med smykkestener og perler i nydelige farger. Creolene og ørehengene selges hver for seg, og kan derfor kombineres etter ditt ønske og antrekk.

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.