Meny

Thune 160 års jubileum

Håndverk og kvalitet gjennom 160 år. Siden 1857 har Thune vært en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere.

Siden 1857 har Thune hatt gleden av å være en av landets ledende gullsmeder og diamantforhandlere. Etter 160 år i drift er vi stolte over å være foretrukken leverandør av smykker og klokker til store og små anledninger.

Tradisjonsrik historie

Historien startet i 1857 da Nilius Martinius Thune kjøpte butikken og verkstedet til gullsmed Brinck i Oslo. I de nærmeste årene ble sølv et mektig statusmateriale, og både mengden og størrelsen på sølvgjenstandene ble viktigere enn noensinne. Dette var gunstig for gullsmedbedriften Thune som i tillegg til å være en tradisjonell gullsmed, hadde fokus på produksjon av sølvgjenstander, bestikk og pokaler.

Vi ønsker å bære vår tradisjonsrike historie med oss inn i framtiden med design og kvalitet. Vårt mål er alltid å kunne være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller klokken du trenger. Thune har i dag 16 flotte butikker samt nettbutikk. Her presenterer vi våre egne diamant- og sølvsmykker, samt nøye utvalgte merkevarer innen klokker og smykker.

Vi er stolte av å ha vårt eget urmaker- og gullsmedverksted i Oslo. Her utfører vi service på smykker og klokker, kombinert med en del produksjon og spesialdesign. Våre fagfolk har lang erfaring og bred kompetanse innen urmaker- og gullsmedarbeider, samt gemmologi, taksering, gravering og filigransarbeider.

Joy by Thune

Vi feirer Thunes 160 års jubileum med å lansere en helt ny smykkekolleksjon. Joy by Thune gir deg øreringer med perler og smykkestener som blue topas, rosenkvarts, ametyst og kvarts i nydelige farger. Creolene, ørehengene og anhengslåsene selges hver for seg, og kan derfor kombineres etter ditt ønske og antrekk.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.