Meny

Thune åpner ny butikk på OSL Gardermoen

Nå er butikken vår på Oslo Lufthavn Gardermoen enda større og flottere! Her lanserer vi flere nye merker innen klokker og smykker.

Thune fornyer og utvider sin butikk på OSL Gardermoen. Butikken er fortsatt å finne på avgang utland (international), og med større plass og finere fasiliteter til kundene.

Fasade Thune Gardermoen

Thune kan tilby en utvidet klokkeavdeling hvor vi introduserer nye merker og kolleksjoner. Her kan kundene komme innom og settes seg ned i ro og mak se det siste fra kjente sveitsiske merkevarer som Omega, Breitling, Longines og TAG Heuer.

Vi gleder oss samtidig over å presentere nykommere som NOMOS Glashütte og Chopard på flyplassen. NOMOS Glashütte med sitt elegante design og sofistikerte urverk – alt laget «inhouse». Chopard er globalt kjent for sine «Happy Diamonds» og mangeårige leverandør av smykker til verdens største artister og stjerner. Fra Danmark har vi hentet trendy smykker fra designer Julie Sandlau. Og naturligvis finnes alt av Thunes kjente diamanter og gullsmykker som tidligere.

Velkommen innom neste gang du skal ut å reise!

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.