Meny

Tilbehør til bruden

Skal du snart stå brud? Vi gir deg våre beste tips og inspirasjon for å velge det perfekte tilbehøret til denne minnerike og helt spesielle dagen.

Årets bryllupsesong er i gang for fullt, og i år er det kanskje endelig din tur til å stå brud. De siste årene har vi sett mange ulike bryllupstrender, og om du ønsker et klassisk, tradisjonellt eller bohemsk bryllup, vil du uansett stråle som en brud verdig. Vi gir deg våre beste tips og inspirasjon for å velge perfekte brudesmykker til denne minnerike og helt spesielle dagen.

Til den klassiske bruden

Den klassiske bruden er opptatt av tidløs eleganse og ikke nødvendigvis kun hva som er å se i motebildet akkuratt nå. Brudesmykkene blir et minne som skal passe like fint til bryllupsdagen som til gullbryllup om 50 år, og er klassiske og stilrene. Hva passer vel da bedre enn smykker med kjærlighetens sten, nemlig diamanten. Enstens diamantsmykker er et utmerket valg, og et elegant tilbehør som vil stå i stil til den strålende bruden. Klassiske brudesmykker vil du ha glede av i lang tid.

Vi i Thune anbefaler vår Elegance by Thune serie. Her får du enstens diamantsmykker av høy kvalitet. Diamantene fattes på vårt verksted i Oslo etter de har blitt nøye kontrollert, og er av kvalitet TW/VS. Du kan lese mer om vår Elegance serie her.

Bridal Eternity brudesmykker

Ringer her og her. Armbånd her og her

Til den tradisjonelle bruden

Tradisjoner er viktig for mange, og i Norge ser vi at stadig flere bruder opptatt av familietradisjoner og andre symbolske elementer i et bryllup. Et gammelt engelsk ordtak sier at du skal ha "something old, something new, something borrowed and something blue", og mange bruder ønsker å ha dette på bryllupsdagen. Noe blått symboliserer trofasthet, renhet og kjærlighet. En fin mulighet er å velge noen elegante øredobber, et halskjede eller et armbånd med en lekker blå fargesten. I vår serie Victoria by Thune finner du et utvalg av smykker med fargestener.

Perlesmykker er også et elegant valg for bruden som ønsker å være tradisjonell. Dette er et tidløst tilbehør som du kan ha glede av i lang tid. Perler er også å se i motebildet nå, og kan fint anvendes til andre anledninger. Velg for eksempel et par enkle perleøredobber eller et perlekjede.

Joy by Thune brudesmykker

Ørepynt med blå sten her.

Til den bohemske bruden

Stadig flere velger en bohemsk stil når det kommer til bryllup. Dette er stilen for de som ønsker et litt mer laid back bryllup, men som likevel vil stråle som en brud verdig. Bruden er romantisk og avslappet, og tilbehøret står i stil med dette. Smykkene kan gjerne være av sølv, og naturen går ofte igjen i detaljene i bryllupet. Barokkperler og blomstermotiv passer fint til dette temaet.

Ønsker du mer veiledning?

Hos Thune har vi tilbehør til en hver smak, se alle våre brudesmykker her.  Våre dyktige selgere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med å finne tilbehøret som er riktig for deg. Bryllupsdagen er en dag du vil huske for resten av livet, og vi vil hjelpe deg å stråle på ditt aller beste. Ta kontakt på kundeservice eller i en av våre butikker for god veiledning eller en hyggelig prat.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.