Meny

Valentine’s Day

Valentine’s Day er rett rundt hjørnet og her er tips til hvordan du finner den perfekte gaven.

Valentine’s Day, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en feiring av kjærlighet og romantikk som stammer helt tilbake til 1500-tallet. Valentine’s Day feires hvert år den 14. februar og er en ypperlig anledning til å gjøre ekstra stas på den du er glad i.

Det store spørsmålet

Valentine’s Day er dagen hvor kjærestepar kan vie hverandre litt ekstra oppmerksomhet og mange benytter til og med denne dagen til å fri. For hvilken dag er bedre til å ferie kjærligheten enn selve Valentine’s Day.

En romantisk middag med stearinlys, røde roser og en eksklusiv ring fra Thune er med på å sette rammene på et minneverdig frieri. Thune har et bredt utvalg av frierringer og her har vi samlet noen av våre bestselgere når det er et ja du vil ha.

Våre mest populære forlovelsesringer

Gaver fra hjertet

Hos Thune har vi gavene til de du er glad i og til de spesielle anledningene. Valentine’s Day gir oss muligheten til å feire de som betyr mest. Hjerte er kjærlighetens symbol og en flott gave på kjærlighetsdagen. Klassiske diamanthjerter er tidløse og elegante. Se her for et større utvalg hjertesmykker.

Utvalgte favoritter

Personlig gravering

Classic by Thune og Marna by Thune har mange flotte smykker for å uttrykke din kjærlighet til en du er spesielt glad i. Gjør smykkene mer personlig med din helt spesielle gravering. Til og med torsdag 14. februar er gravering av valgfritt navn eller bokstav inkludert dersom du kjøper en gullmynt eller et Marna smykke.

Vi ønsker deg en dag fylt med kjærlighet og romantikk!

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.