Meny

Velg riktig forlovelsesring

Det finnes mange valgmuligheter når det kommer til forlovelsesringer. Les våre tips her!

Det finnes utallige valgmuligheter når det kommer til forlovelsesringer. Ikke bare skal den være et symbol på kjærligheten og et løfte om å tilbringe livet sammen, men ringen skal også bæres hver dag resten av livet. Derfor er det viktig å velge en ring av god kvalitet.

forlovelsesring

Den absolutt bestselgende frierringen er en klassisk enstensring i Elegance-kolleksjonen. Dette er en elegant og solid modell hvor diamanten er av topp kvalitet, som passer fint ved siden av en giftering.

Ved kjøp av en Elegance-ring kan du også senere velge å oppgradere størrelse på diamanten. Det fungerer slik at vi tar din diamant i innbytte, og betaler tilbake dagens pris på diamanten. Les mer om ordningen her.

Se også våre bestselgende Eternity ringer. Velg mellom diamanter rundt halve eller hele ringskinnen og kombiner med en Bridal Eternity ring som passer perfekt til!

Andre populære ringer, er ringene fra Alliance-serien. Her kan du som kunde starte med en eller flere diamanter, og senere fatte inn flere som symboliserer ulike anledninger i livet.

Noen ønsker også en helt unik ring. Da har vi dyktige fagfolk som hjelper deg med å tegne og produsere din egen, helt spesielle forlovelsesring.

Slip og størrelse

Det finnes mange typer slip på diamanter. Klassikeren er brilliant cut, som er regnet for å være den beste slipen en diamant kan ha. Med brilliant cut vil diamanten reflektere lyset på den optimale måten, og man vil kunne se alle regnbuens farger i stenen.

En annen populær diamant-serie hos Thune er Princess cut. I denne serien har vi mange modeller hvor fire stener er satt sammen til én flate, slik at kunden får mye uttrykk til en hyggelig pris.

Myte at den må koste tre månedslønner

En moderne myte er at man skal bruke tre månedslønner på gifteringen. I USA er det tradisjon for å bruke opp mot tre månedslønner, men i Norge følger vi våre egne regler. Det er selvfølgelig stor variasjon i hvor stort budsjett man har, og det er mange også her hjemme som ønsker å legge mye i forlovelsesringen. Mange velger en forlovelsesring som koster mellom 15.000 og 45.000 kroner. Da får man en vakker ring som vil gi mye glede.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.