moorl-column-layout-1-1-1-1|slot-a
moorl-column-layout-1-1-1-1|slot-b
moorl-column-layout-1-1-1-1|slot-c
moorl-column-layout-1-1-1-1|slot-d

Den perfekte forlovelsesringen!

Noen spørsmål er viktigere enn andre. Thune har ringene du bør fri med hvis det er et ja du vil ha, og du har bryllup i tankene.

Forlovelsesringen skal symbolisere kjærligheten mellom dere, og den skal bæres hver dag i et langt liv. Vi anbefaler derfor at du velger en ring av god kvalitet, med et klassisk design som ikke går av moten. Det finnes utallige muligheter når det kommer til valg av ring, og her finner du våre anbefalinger og tips.

Mange velger å fri med vår klassiske enstens diamantring fra Elegance by Thune, andre ønsker en spennende Princess cut diamantring med firkantslepne diamanter. Andre igjen velger en alliansering fra Alliance by Thune, her kan du sette inn flere diamanter etterhvert som anledningene dukker opp i livet deres.

Vår serie, Bridal Eternity by Thune, har på kort tid blitt en favoritt blant mange. Her får du en forlovelsesring som passer perfekt med en giftering i samme design.

Velg noe unikt

Kanskje du har en drøm å fri med en helt unik ring? Vi har lang erfaring innen spesialdesign, og sammen kan vi oppfylle drømmen din. Ta gjerne med deg skisser eller bilder av noe du kunne tenke deg, så vil vi levere en 3-D tegning, slik at du kan se nøyaktig hvordan ringen blir seende ut – før du bestemmer deg. 

Les mer om spesialdesign

Gifteringen – et løfte for livet!

Når du har funnet den unike personen for deg, den ene som gjør deg lykkelig, og fått ditt JA – ønsker du å finne de perfekte ringene som kanskje blir de viktigste smykkene i livet deres.

Med over 160 års erfaring, kan vi gi deg gode råd på veien til å finne deres perfekte gifteringer! Uansett om du ønsker deg en glatt giftering i gull, eller om du vil ha en ring fattet med diamanter, har vi utvalget. Din personlige gravering er også inkludert i prisen ved kjøp av giftering.

Husk at de fleste av våre gifteringer har en leveringstid på ca 3 uker, kun et lite utvalg er for omgående levering. Se gifteringene i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker for å prøve og få god rådgivning av en av våre dyktige medarbeidere.

Se alle gifteringer