• Fri frakt over 700,-
  • Forsikret forsendelse
  • Gratis retur
  • Fri frakt over 700,-
  • Gratis retur

Vårens smykketrender

- TRENDRAPPORT SPRING/SUMMER 2023 - 

Diamonds always in style 

Med diamanter er du alltid oppdatert og aktuell. Denne sesongen kommer det nye, spennende design på diamantsmykkene. Vi ser innslag av naturens former, og ofte har smykkene mange små stener fattet tett i tett for et ekstra skinnende uttrykk.

Mixed shapes 

Diamanter kommer i mange slipeformer, og nå ser vi et bredt utvalg diamantsmykker med ulik diamantslip, og ofte kombinasjoner av flere slipeformer. Dette gir et spennende og eksklusivt uttrykk av diamantsmykket. Denne sesongen er det spesielt populært med slipeformene Oval og Cushion cut, i tillegg til den tidløse brillianten.

Pearls

The pearl is the queen of gems and the gem of queens

- Grace Kelly -

Nå er de klassiske perlesmykkene tilbake for fullt i motebildet, og vi ser at både menn og kvinner henger seg på denne trenden. Denne våren er det spesielt lekkert med perler i kombinasjon med diamanter.

Naturens skatt

Perler er et naturprodukt, og hver perle er en unik skatt. Klassiske perlesmykker kan gå i arv som et kjært minne til neste generasjon. Perler er alltid like lekkert fattet i gult gull.

Something blue

Blått i ulike toner er alltid like aktuelt mot våren og sommeren. Smykkestener som safir, London blå topas, sky blue topas og tanzanitt er stener med nydelige blånyanser.

Sentimental Jewelry

Smykker med et personlig budskap blir ofte en favoritt man setter ekstra pris på. La smykkene snakke for deg med gullbokstaver fra Identity by Thune, eller få din personlige gravering utført hos oss.

Layering

Lag på lag med dine favorittsmykker er i tiden denne sesongen. Nå kan du finne fram dine gamle skatter og leke deg med nye kombinasjoner. Hva med å kombinere det du allerede har med noen freshe nyheter?