Meny
-20%

Klassisk giftering Promise 4 mm gult gull

Artikkelnr.: P8G/4,0
Promise giftering i gult gull med flat profil. Denne modellen har en stram og stilren utside og lett buet fasong innvendig for komfort. Vi tilbyr en rekke muligheter for gravering på innsiden av disse ringene og diamanter kan fattes inn om ønskelig. Prisen er pr. stk.
Denne Promise modellen har en bredde på 4 mm, men er også tilgjengelig i flere bredder. Her har dere også en rekke muligheter innen valg av materiale, overflatebehandling, størrelse på diamant, slip og diamantfatning. Bruk vår kompetanse til å finne ringene som symboliserer deres kjærlighet.

Kjøp i nettbutikken

Lagerstatus: Bestillingsvare

-

Leveres innen 3 uker

Vanlig pris 5 750,-

Special Price 4 600,-

Hvordan velge riktig ringstørrelse


Tips og råd

Mange er usikker på hvilken ringstørrelse de bruker. Kanskje du skal kjøpe en ring til din kjære, og ikke vet hvilken størrelse hun eller han bruker. Da er det betryggende å vite at vi hos Thune tilbyr deg én gratis justering eller bytte til riktig størrelse ved kjøp av ny ring. Gjelder ikke ved spesialbestillinger.

Hvis du har mulighet er det beste å måle ringstørrelsen din hos en gullsmed som bruker et standard ringmål til dette. Du kan også bestille ditt eget ringmål hos Thune. Ringstørrelsen er ofte forskjellig på venstre og høyre hånd, husk derfor å måle den riktige fingeren.

En indikasjon på ringstørrelsen din

En indikasjon på ringstørrelsen din kan du finne ved å bruke en ring du allerede har:

Diameter (mm) x 3,14 = Ca. ringstørrelse

Ringstørrelsen forteller deg omkretsen av fingeren. Det er viktig å være klar over at fingeren kan variere flere størrelser bare i løpet av én dag, og påvirkes bl.a. av temperatur.

Gullringer er ofte enkle å justere i størrelse, og kan reguleres flere nummer opp eller ned. Dette utføres på noen dagers leveringstid på vårt gullsmedverksted.

Sølvringer byttes til riktig størrelse, så fremt den er på lager.

Du kan også bestille ditt eget ringmål for eksakt ringstørrelse.

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål rundt valg av ringstørrelse.

Ta kontakt med oss på kundeservice@thune.no eller 810 0 1857.

Promise by Thune gravering


Når dere velger en Promise ring fra vårt brede sortiment har dere en rekke muligheter innen gravering. Innvendig gravering er inkludert i prisen. Dersom man ønsker utsidegravering (kun på ringer min. 5 mm. bredde) koster det kr 600,- pr. ring.

Mange velger å gravere inn dato for bryllupsdagen, initialer eller en annen personlig hilsen i ringene. Vi har flere typer gravering dere kan velge mellom, og dere kan gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift. Sistnevnte innebærer et ekstra gebyr på kr 400,- pr. ring.

Finner du ikke riktig størrelse?
Informasjon om gravering

Antall bokstaver igjen: 50

* Påkrevde felt

check Fri frakt over 700,-
check Bytt i butikk
check Klikk og hent
check 2 års garanti
Produktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Bredde mm 4
Promise kolleksjoner P8 Flat klassisk
Materiale Gult gull
Finhet/Kvalitet 585
Merke Promise by Thune

Send et hint om Klassisk giftering Promise 4 mm gult gull

Forhåndsvisning av melding

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.