Meny

Glashütte Original – et verdensberømt urmerke med lang tradisjon

 Merkevaren står i dag for moderne tysk klokkekunst, kjennetegnet av høy kvalitet. I produksjonslokalene finner du tradisjonelt håndverk i kombinasjon med state-of-the-art teknologi. Dette, i tillegg til lidenskap, en delikat touch og in-house produksjon gjør dette til ur av ekstremt høy presisjon og tidløs eleganse.

Glashütte Original kombinerer funksjonelt design med nøye utvalgte materialer og sofistikert teknikk.  Opprinnelsen til Glashütte er synlig i mange detaljer; gjennom klassisk, elegant design og solid utførelse men også gjennom tradisjonelle elementer klassiske for merkevaren.

Over hele verden er kunsten med tysk ingeniørskap synonymt med utmerket kvalitet. Det er derfor med stolthet at Glashütte Original bærer deres Made in Germany opprinnelsesstempel.

De fire kolleksjonene tolker en rikdom av fasetter på forskjellige måter; the Pano, Senator, Vintage og Ladies collections. Alle modellene representerer den høyeste standard når det kommer til estetikk, presisjon og konstruksjon. Les mer om de ulike kolleksjonene her.

 Bli kjent med Glashütte hos Thune Stortingsgaten. Velkommen innom for en klokkeprat!

Glashütte Original får du kun hos Thune Stortingsgaten

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.