Meny

Meget eksklusive smykker og klokker fra sveitsiske Chopard. Vakkert håndverk av høyeste klasse og etisk gull preger kolleksjonen.

Julia Roberts X Chopard

Sveitsiske Chopard ble grunnlagt av Louis-Ulysse Chopard i 1860. Merket har siden 1963 blitt drevet av familien Scheufele som moderniserte selskapet  og opplevde en stor vekst. En av de mest kjente smykkeseriene er den ikoniske kolleksjonen Happy Sport, hvor diamantene flyter og er bevegelige under safirglass.

Chopard er også kjent for sitt tette samarbeid med Cannes Film Festival og har blant annet redesignet prisen for Palme d’Or, og smykkene er godt synlig på den røde løper i Cannes. Selskapet har stort fokus på etikk og miljø, og har forpliktet seg til kun å bruke etisk gull i sin produksjon av smykker og klokker.

Thune er en utvalgt forhandler av Chopard smykker og klokker i Norge. Her viser vi kun et begrenset utvalg. Ta turen innom butikkene våre på Munch Brygge Bjørvika og Stortingsgaten  for å oppleve den fantastiske kolleksjonen.

Happy Diamonds
Happy Diamonds Watch
Happy Diamonds Watch

Happy Diamonds

“DIAMONDS ARE HAPPIER WHEN THEY ARE FREE”

De dansende diamantene fra Chopard er et helt unikt konsept. Helt siden 1976 har de frie diamantene spredd et lekent og fortryllende show av frihet og lys.

Alpine Eagle

Sport-chic kolleksjonen, Alpine Eagle, fra Chopard har hentet inspirasjon fra de majestetiske alpene og den imponerende styrken til ørner.

Sveitsiske Chopard ble grunnlagt av Louis-Ulysse Chopard i 1860. Merket har siden 1963 blitt drevet av familien Scheufele som moderniserte selskapet  og opplevde en stor vekst. De produserte blant annet den kjente serien Happy Sport, hvor diamantene flyter og er bevegelige under safirglass.

Chopard er også kjent for sitt tette samarbeid med Cannes Film Festival og har blant annet redesignet prisen for Palme d’Or, og smykkene er godt synlig på den røde løper i Cannes.

Thune er en utvalgt forhandler av Chopard smykker og klokker i Norge. Ta turen innom butikkene våre på Munch Brygge Bjørvika og Stortingsgaten  for å oppleve den fantastiske Chopard-kolleksjonen.

Se våre utvalgte Chopard smykker og klokker

Halssmykker | Ørepynt | Armbånd | Klokker

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.