Meny
M.Black

Danske Maria Black er kjent for sitt sofistikerte, samt tøffe uttrykk. Med rene linjer og spennende elementer er smykkene perfekt for deg som ønsker moderne street style tilbehør i god kvalitet. Ta turen innom butikkene våre på Skøyen og Storo for å oppleve den fantastiske Maria Black-kolleksjonen.

Maria Black ble lansert i 2010 med en visjon om å lage moderne og trendy smykker. Hun ønsket å bygge en bro mellom designsmykker og tradisjonelle smykker.

Den danske smykkedesigneren er i dag verdenskjent for sitt unike design hvor hun kombinerer gamle og nye trender. Black henter inspirasjon fra sitt eget liv og verden rundt henne. Heroes kolleksjon er blant annet inspirert av hennes bestemors smykkeskrin. Smykkene blir brukt av flere verdensberømte stjerner, blant annet Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé og Gwen Stefani.

Maria Black har sin flagship store i København og alle smykkene er designet i hennes studio i byen. Kolleksjonen består av ringer, øredobber, halskjeder og armbånd. De fleste kolleksjonene er laget i 925 sterling sølv og oksidert for å få et mørkere utseende eller belagt med gull. Maria Black har også en gullkolleksjon med diamanter. Black er utdannet gullsmed og har stor lidenskap for smykkedesign.

Maria Black finner du i våre Thune butikker på Skøyen og Storo.

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.