Meny

Retur av varer kjøpt i nettbutikken


Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å beholde en vare kjøpt i nettbutikken, kan du returnere den sammen med utfylt angreskjema. Dette skjemaet må alltid følge med varen når du sender den i retur.

Adresse for retur:

N.M. Thune AS, Postboks 6482 Etterstad, 0605 Oslo, Org.nr. NO957338879MVA.

Du kan returnere varer du har kjøpt når det er noe feil med varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt, eller om du angrer på kjøpet. I følge Angrefristloven kan du angre bestillingen din utført i nettbutikken innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Dersom du har mottatt varen i gave, er angrefristskjema og kvittering sendt til betaler av gaven. Angrefristen er fortsatt 14 dager etter at betaler av gaven har mottatt varen og angrefristskjema.

Merk at Angrefristloven og bytterett ikke gjelder graverte gjenstander eller spesialbestillinger. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending. Vi behandler returer så raskt som mulig, men i travle perioder kan det ta litt lengre tid.

Bytte av varer kjøpt i nettbutikken

Det ligger alltid et byttekort sammen med varer kjøpt i nettbutikken. Med byttekortet kan du bytte varen i alle Thunes butikker til et annet produkt eller få utstedt en tilgodelapp. Du kan også sende varen til vårt hovedkontor og gjøre en ny bestilling i vår nettbutikk. Pakken sendes da til følgende adresse:

N.M. Thune AS, Postboks 6482 Etterstad, 0605 Oslo, Org.nr. NO957338879MVA.

Uavhentede pakker blir fakturert med kr 500.

Retur/bytte av varer kjøpt i butikk

Ønsker du å returnere en vare kjøpt i butikk eller en gave du har fått, kan du bytte produktet i alle Thunes butikker. Normalt kan du bytte innen 14 dager etter at varen er kjøpt. Kom innom en av våre butikker og ta med deg den ubrukte varen og byttekortet som fulgte med, så hjelper vi deg å finne et nytt produkt som faller i smak. Du kan også få utstedt en tilgodelapp som er gyldig i 6 måneder dersom det er ønskelig i stedet for.

Vi hjelper deg gjerne skulle du ha spørsmål rundt retur av varer – kontakt oss per e-post kundeservice@thune.no eller tlf. 810 0 1857 i tidsrommet kl. 09.00-16.00, alle virkedager.

keyboard_arrow_up
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.