• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Medlemsfordeler hos Thune

Vi setter pris på alle våre kunder og ønsker å gi deg den beste kundeopplevelsen når du handler hos oss. Bli medlem og få eksklusive tilganger, medlemskampanjer, informasjon om nyheter, eventer og nyttige tips til hvordan å behandle dine smykker og klokker. 
Få invitasjon til eksklusive eventer som Thune-medlem. Møt våre eksperter på smykker og klokker, se nyheter fra våre egenproduserte kolleksjoner og eksterne merker og møt andre Thune-medlemmer.
Hold styr på dine kjøp gjennom elektroniske kvitteringer på e-post. Sikre at all informasjon er tilgjengelig, slik at du kan motta service og vedlikehold for varige produkter. 
Få ekstra gode tilbud med eksklusive kampanjer for våre medlemmer. 
Som Thune-medlem får du tidlig informasjon om kampanjer for at du skal kunne sikre deg dine favoritter før alle andre.
Hold deg oppdatert på nyheter, arrangementer, kampanjer og få nyttige tips til vedlikehold av dine kjæreste eiendeler gjennom vårt nyhetsbrev. 
Vi passer på at dine kjæreste eiendeler blir tatt vare på gjennom å sende ut en påminnelse når det er på tide å få tilsyn og service på dine smykker og klokker. 
Som medlem får du kontroll og rens av smykker, helt kostnadsfritt. Vi hjelper deg med å holde dine kjæreste eiendeler vedlike. 
Som medlem utfører vi trykktest og visuell sjekk av dine klokker, helt kostnadsfritt. Vi hjelper deg med å holde dine kjæreste eiendeler vedlike. 

Meld deg inn ved å oppgi din e-post nederst på siden eller i en av våre butikker.

*Du kan enkelt melde deg ut av kundeklubben når du måtte ønske det.