• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Retur

Gratis retur

Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å beholde en vare kjøpt i nettbutikken, kan du returnere den sammen med utfylt angreskjema. Dette skjemaet må alltid følge med varen når du sender den i retur. Varen må være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Ved nettkjøp er returen gratis og enkel - du får tilsendt en returetikett i forsendelsen som du klistrer på returpakken.

Retur sendes til:
Thune Gullsmed & Urmaker AS
Postboks 6482 Etterstad
0605 Oslo

I følge Angrefristloven kan du angre bestillingen din utført i nettbutikken innen 14 dager etter at du har mottatt varen, uansett grunn. Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte,  primært ved å benytte mottatt angrerettskjema, eller skriftlig per brev eller e-post, med referanse til ordrenummer.

Dersom du har mottatt varen i gave, er angrefristskjema og kvittering sendt til betaler av gaven.  Angrefristen er fortsatt 14 dager etter at betaler av gaven har mottatt varen og angrefristskjema. 

Vi behandler returer så raskt som mulig, men i travle perioder kan det ta litt lengre tid.

Merk at Angrefristloven og bytterett ikke gjelder graverte gjenstander eller spesialbestillinger. Den gjelder heller ikke gifteringer som er bestillingsvare.


Bytte og retur av varer kjøpt i nettbutikken

Det ligger alltid et byttekort sammen med varer kjøpt i nettbutikken. Med byttekortet kan du bytte varen i alle Thunes butikker til et annet produkt, få utstedt en tilgodelapp, eller levere inn varen. Vi tilbakebetaler ikke beløpet i butikk, men behandler saken fra vårt hovedkontor på samme måte som dersom du sender varen direkte til oss.

Ved bytte eller retur må varen være ubrukt og i samme stand som da du mottok den.

Du kan også sende varen til vårt hovedkontor og gjøre en ny bestilling i vår nettbutikk. Bruk tilsendt retur-etikett for gratis og enkel retur.


Retur/bytte av varer kjøpt i butikk

Ønsker du å returnere en vare kjøpt i butikk eller en gave du har fått, kan du bytte produktet i alle Thunes butikker. Normalt kan du bytte innen 14 dager etter at varen er kjøpt. Kom innom en av våre butikker og ta med deg den ubrukte varen og byttekortet som fulgte med, så hjelper vi deg å finne et nytt produkt som faller i smak. Du kan også få utstedt en tilgodelapp som er gyldig i 6 måneder dersom det er ønskelig i stedet for.

Vi hjelper deg gjerne skulle du ha spørsmål rundt retur av varer, kontakt oss gjerne på chat eller tlf. 810 0 1857 i tidsrommet kl. 09.00-16.00, alle virkedager. Du kan også sende oss en e-post på kundeservice@thune.no.