Meny

Nå har vi diamantdager i alle våre butikker fra 10. juni til 4. juli

Vi tilbyr gratis og sikker levering ved bestilling i vår nettbutikk. Du kan også reservere din favoritt med Klikk og Hent. Velg en faghandel med både fysiske butikker og nettbutikk og vær trygg når du kjøper diamanter på nettet.

Thune er en av Norges ledende diamantforhandlere, og med historie fra 1857 hjelper vi deg med å velge det perfekte diamantsmykket. En diamants slip, farge, klarhet og vekt bestemmer stenens verdi, og under diamantdagene er vi stolte av å tilby diamanter med god kvalitet til en svært gunstig pris. Les mer om hva som bestemmer diamanters verdi her.

Diamantdager 10. juni til 4. juli

Nå er det diamantkampanje i alle våre butikker! Vi tilbyr gratis og sikker levering ved bestilling i vår nettbutikk, eller reserver din favoritt med Klikk og Hent. Velg en faghandel med både fysiske butikker og nettbutikk og vær trygg når du kjøper diamanter på nettet.


Finn din diamantfavoritt

Thune er en av Norges ledende diamantforhandlere, og med historie fra 1857 hjelper vi deg med å velge det perfekte diamantsmykket. En diamants slip, farge, klarhet og vekt bestemmer stenens verdi, og under diamantdagene er vi stolte av å tilby diamanter med god kvalitet til en svært gunstig pris. Les mer om hva som bestemmer diamanters verdi her.Få god hjelp og prøv produktene

Liste over alle butikkene

Kjøp produktene i en av våre butikker. Noen av våre favoritter

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.