• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Denne kampanjen er avsluttet

Thunes store diamantkampanje gir deg en fantastisk mulighet til å kjøpe lekre diamantsmykker i øverste klasse til en gunstig pris. Ut søndag 7. juli har vi et stort utvalg av diamantsmykker med opptil 25%. Kampanjen gjelder i alle våre butikker, eller bestill i nettbutikken med fraktfri og trygg levering.

Finn din diamantfavoritt


Din faghandel

Å kjøpe diamanter er en tillitssak. Thune har vært en ledende gullsmed og diamantleverandør i 165 år. Helt siden 1857 har vi levert smykker som skaper glede og begeistring. Diamanter er kjent som kjærlighetens sten, vakker og med lang levetid. Et diamantsmykke er en god investering som kan vare resten av livet og gi deg glede hver eneste dag du tar det på deg.

De fire C'er

Cut (slip): Slipekvaliteten klassifiseres som poor, good, very good og excellent. Det finnes stor variasjon i slipeformer.

Colour (farge): Diamanter finnes i alle farger. Noen er mer sjeldne enn andre, og helt fargeløse diamanter hører til blant de mest sjeldne.

Clarity (klarhet): Klarheten bestemmes av stenens innvendige inneslutninger og uregelmessigheter i overflaten. Hver diamant er unik og har et eget "fingeravtrykk".

Carat (vekt): Carat er vektenheten for diamanter. En carat tilsvarer 0,2 gram.

Hva bestemmer diamantens verdi? Les mer her>