• Fri frakt over 700,-
  • Forsikret forsendelse
  • Gratis retur
  • Fri frakt over 700,-
  • Gratis retur

Bærekraft i Thune

Thune har varige og bærekraftige produkter, med historie tilbake til 1857. Dette er noe vi i Thune er svært stolte over og ønsker å fortsette å jobbe med. Vi fokuserer på tre hovedområder:

MENNESKE

I Thune er vi svært opptatt av hvordan vi behandler medarbeidere og underleverandører, og vi er opptatt av familieverdier og viktigheten av å ta vare på noe til neste generasjon.

PRODUKT

Smykker og klokker har høy verdi, og er en varig investering. Vi legger til rette for og opplyser kundene om gleden og viktigheten av å reparere og vedlikeholde det man har. Vårt verksted jobber hver dag for å bringe nytt liv til gamle skatter. Man kan også være trygg på våre produkters kvalitet, opprinnelse og bakgrunn. Derfor bruker Thune samarbeidspartnere som opererer med de samme varige verdiene.

KLODE

Handler man hos Thune kan man være trygg på at man går til en aktør som står for "responsible sourcing" og etisk handel. Vi bruker en høy andel resirkulerte materialer, som har gode sertifikater og som streber etter å jobbe sirkulært for å bidra med det vi kan for å bevare kloden. Vi opererer med en innbytteordning av gull og diamanter, følger Kimberley-prosessen og streber for å drive sirkulært for å bevare de ressursene kloden har gitt oss.


Swipe for å se hele tidslinjen
Thune

Med kjærlighet til kloden - til hverandre

Gull er en begrenset naturressurs, og vi er stolte over at våre gifteringer fra Promise by Thune er laget av 100% resirkulert gull. Samtidig er de belagt med et ekstra tykt lag palladium som gjør at de er meget slitesterke, og laget for å være en del av hverdagen din gjennom et langt liv. 

Vi i Thune ønsker å gjøre vårt for å bidra til en bærekraftig industri, og har både kloden, produktet og mennesket i fokus. 

Gå for varige verdier når du skal velge det viktigste smykket i livet ditt.