• Fri frakt over 700,-
  • Forsikret forsendelse
  • Gratis retur
  • Fri frakt over 700,-
  • Gratis retur

Meget eksklusive smykker og klokker fra sveitsiske Chopard. Vakkert håndverk av høyeste klasse og etisk gull preger kolleksjonen. Her presenterer vi kun et lite utvalg av kolleksjonen. Velkommen til vår Flagship store Thune Stortingsgaten og Thune Munch Brygge for å oppleve de unike smykkene og klokkene.

Happy Diamonds

De dansende diamantene fra Chopard er et helt unikt konsept. Helt siden 1976 har de frie diamantene spredd et lekent og fortryllende show av frihet og lys.

“DIAMONDS ARE HAPPIER WHEN THEY ARE FREE”

Ice Cube

Selve symbolet på perfeksjon og geometri, kuben er kilde til inspirasjon på alle kreative områder. Ice Cube fra Chopard er minimalistisk og elegant, og oser av tidløs luksus.

Alpine Eagle

Sport-chic kolleksjonen, Alpine Eagle, fra Chopard har hentet inspirasjon fra de majestetiske alpene og den imponerende styrken til ørner.

Sveitsiske Chopard ble grunnlagt av Louis-Ulysse Chopard i 1860. Merket har siden 1963 blitt drevet av familien Scheufele som moderniserte selskapet og opplevde en stor vekst. En av de mest kjente smykkeseriene er den ikoniske kolleksjonen Happy Sport, hvor diamantene flyter og er bevegelige under safirglass.

Chopard er også kjent for sitt tette samarbeid med Cannes Film Festival og har blant annet redesignet prisen for Palme d’Or, og smykkene er godt synlig på den røde løper i Cannes. Selskapet har stort fokus på etikk og miljø, og har forpliktet seg til kun å bruke etisk gull i sin produksjon av smykker og klokker.

Thune er en utvalgt forhandler av Chopard smykker og klokker i Norge. Her viser vi kun et begrenset utvalg. Ta turen innom butikkene våre på Munch Brygge Bjørvika og Stortingsgaten for å oppleve den fantastiske kolleksjonen.

Chopard finner du i disse Thune-butikkene