Meny

Om Thune


Thune Jewelry & Watches er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen med historie tilbake til 1857.


Thune har 15 fysiske butikker i Oslo, Akershus og Bergen i tillegg til nettbutikk. Her presenterer vi våre egne diamant- og sølvsmykker, samt nøye utvalgte merkevarer innen klokker og smykker.

Vårt mål er å være en faghandel hvor du kan være sikker på å få veiledning til å finne akkurat det smykket eller den klokken du ønsker.

La Thune bli en del av dine tradisjoner – gi gaver som gleder og begeistrer.

Vår eksklusive Flaghip store ligger i Stortingsgaten 6 i Oslo. Vi har store og moderne lokaler, som gir våre kolleksjoner og merkevarer de rette omgivelsene. Vi er stolte av at vi representerer flere unike merkevarer i Norge.

Thune er i dag en foretrukket gullsmed og urmaker når man skal handle smykker og klokker til livets små og store anledninger. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, både når du besøker oss i en av våre butikker og nettbutikk.

Thune Stortingsgaten

HÅNDVERK OG KVALITET

Vi er stolte av å ha vårt eget urmaker- og gullsmedverksted i Oslo. Med det ypperste av håndverk, i kombinasjon med teknologi og maskinvare, utfører vi service, produksjon og spesialdesign. Våre fagfolk har lang erfaring og bred kompetanse innen urmaker- og gullsmedfaget, samt gemmologi, taksering, gravering og filigransarbeider.

Gullsmedene i Thune som smiler på verkstedet i Oslo
close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.