Meny

Breitling

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utviklingen av kronografer som armbåndsur.
Breitling klokker

Made by Breitling – an obsession with quality

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utviklingen av kronografer som armbåndsur. Det familieeide selskapet er kjent for høy presisjon og kvalitet i alle detaljer.

Breitling har en unik posisjon når det kommer til eksklusive, tekniske ur og hovedsakelig kronografer. Firmaet er en lojal og trofast partner innen luftfart, et område hvor presisjon og pålitelighet er en nødvendighet. Kvaliteten på produktene er av største betydning for selskapet, og klokkene er designet for å utholde intensiv bruk under de mest krevende forhold.

Beitling er spesialist på kronografer og har spilt en nøkkelrolle når det gjelder den tekniske utviklingen, bl.a. står de for oppfinnelsen av den første selvopptrekkende kronografen i 1969. Alle urverk blir omfattende testet, og er kronometer-sertifisert, noe kun 5% av sveitsiske klokker er. Quarts-klokkene har et urverk som er 10 ganger mer nøyaktig enn standard quarts, med deres helt spesielle SuperQuartz.

Thune avd. Stortingsgaten og Gardermoen er autoriserte forhandlere av Breitling i Norge.

Du kjøper Breitling-klokkene hos Thune

Selges kun hos Thune avd. Stortingsgaten og Gardermoen

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.