Meny

Breitling

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utviklingen av kronografer som armbåndsur. Thune er autorisert forhandler av Breitling, og merket er tilgjengelig på Thune Stortingsgaten. Et begrenset utvalg er også presentert i nettbutikken. Les mer om Breitling her.

Breitling har vært en meget anerkjent leverandør av sveitsiske kvalitetsur siden 1884, og har spilt en ledende rolle i utvikli..

Superocean definerer den klassiske dykkerklokken. Den ble først utviklet i 1957 for å utstyre profesjonelle og militære dykke..

De originale Premier-klokkene ble lansert i 1940, dedikert til hverdagens eleganse. De nye modellene viser historisk eleganse, s..

Breitling Avenger er en studie i superlativer; uovertruffen sikkerhet og pålitelighet, ekstrem robusthet og støtmotstand, maks..

Breitling Navitimer har i over 65 år vært en av verdens mest elskede mekaniske kronografer. Kolleksjonen viser fram en urmaker..

Chronomat er Breitling's allsidige klokker til alle anledninger - hjemme, på den røde løperen eller på stranden. Klokkene bl..

Et av Breitling's tidligste og mest utholdende mottoer var "instrumenter for profesjonelle", og ordene er like relevante i dag. ..

Den oppgraderte Superocean Heritage-linjen feirer en mer enn 60-års lang arv av flotte Breitling dykkerklokker. Med et fornyet ..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.