Meny

Longines

Med over 180 års erfaring er sveitsiske Longines blitt et av verdens største klokkemerker. Merket er særlig kjent for design, kvalitet og ytelse. Thune er autorisert forhandler av Longines. For et større utvalg av Longines besøk våre butikker i Stortingsgaten, Munch BryggeMajorstuen, Skøyen, Storo, Sandvika, Ski og Jessheim.

Klokkemerket Longines har hatt sin base i Saint-Imier i Sveits siden 1832, og har over 185 års erfaring i bransjen. Deres klokk..

Modellene i denne kolleksjonen har et historisk preg kombinert med de mest moderne urmaker-teknikker. Heritage klokkene er en hy..

Tidløs eleganse, med raffinerte og klassiske detaljer kjennetegner denne kolleksjonen fra Longines. Longines Elegance er en pri..

Estetikk og teknisk innovasjon kjennetegner ikoniske urmodeller fra Longines. Watchmaking Tradition klokkene reflekterer de samm..

Gjennom tidene har Longines sin kolleksjon Dolce Vita illustrert moderne eleganse. Modellene i denne serien er en hyllest til de..

Longines Spirit er kolleksjonen som hedrer kvinnelige og mannlige pionerer i luften, på land og på havet.

Longines HydroConquest er dedikert til menn og kvinner som leter etter ur av høy ytelse, kombinert med teknisk innovasjon og el..

Longines Conquest uttrykker klokkemerkets sportslige eleganse. Klokkene inneholder tekniske funksjoner som oppfyller kravene til..

close

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.