Kjøpsbetingelser

Fri frakt og gratis retur

Hos oss får du alltid gratis frakt på alle bestillinger over kr 700 i nettbutikken, vi tilbyr også gratis retur ved bruk av returetiketten som følger med pakken.

Normalt vil du motta varen i løpet av 2-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen, med mindre annet er spesifisert på produktet du har valgt. Skulle det vise seg å ta lenger tid enn estimert, vil vi kontakte deg så raskt som mulig.

Vi leverer varen med Posten, og du kan velge mellom å motta varen på nærmeste postkontor eller hjem på døren, du kan også velge Ekspress over natten, hvis Posten tilbyr dette i ditt område. De fleste av våre produkter er også tilgjengelig for Klikk & Hent. Vi tar forbehold om trykkfeil på nettsiden. Uavhentede pakker belastes med kr 500.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil fra selgers side, i annonser eller i nettbutikken, kan selger endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunden har mottatt ordrebekreftelse. 

Kontakt kundeservice@thune.no dersom du har spørsmål, så vil vi hjelpe deg.


14 dagers angrefrist

Du skal føle deg helt trygg når du handler i vår nettbutikk, og vi forholder oss til kjøpsloven og angrerettloven. Angrerettloven innebærer at du som kunde kan angre kjøpsavtalen du har inngått ved kjøp i vår nettbutikk, uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen og angrefristskjema er mottatt.

Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Det er gratis og trygg retur ved bruk av medfølgende returetikett.  Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

Merk at det er ikke angrerett på graverte varer eller spesialbestillinger. Angreretten gjelder heller ikke gifteringer som er bestillingsvare.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke: www.forbrukerradet.no


2 års garanti

I Thune garanterer vi for våre produkter i to år fra kjøpsdato. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, og dekker ikke normal slitasje av et produkt. Klokker har egne reklamasjonsbetingelser.

Ta kontakt med kundeservice@thune.no for mer informasjon.