• Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur
  • Fri frakt over kr. 700
  • Gratis retur

Personvern


Retningslinjer for personvern

Beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss. Når du handler i vår nettbutikk, må du registrere deg med navn, adresse og e-post. Disse opplysningene vil bli benyttet til å få sendt varene til riktig mottaker og vil kunne bli benyttet til statistiske formål. 

Vi innhenter kun informasjon om deg som du har samtykket å dele. 

Informasjon vi innhenter automatisk

Når du bruker vårt nettsted, samtykker du til at vi innhenter opplysninger om deg gjennom bruk av ulike teknologier, blant annet informasjonskapsler. Denne informasjonen inkluderer IP-adresse, operativsystem, nettlesertype og stedsinformasjon. Vi kan også innhente informasjon om nettstedinteraksjon.

Disse opplysningene innhenter vi med det formål å bedre brukeropplevelsen på vårt nettsted ved å sikre at innholdet på vårt nettsted er presentert på brukervennlig måte.

Vi kan også bruke informasjonen for å levere annonser som er aktuelle for deg gjennom annonsenettverk på vegne av oss.

Verktøy vi bruker for innhenting av informasjon:

Google Analytics. Benyttes til blant annet analyse av trafikk på siden, demografi, hvilken trafikkilde besøkende kommer fra.

HelloRetail. Brukes til å vise deg relevante produkter på våre nettsider, i nyhetsbrev og sosiale medier.

Zendesk chat. Vår kundeservice modul med chat.

Hotjar. Benytter vi for å analysere hvordan våre besøkende opptrer på våre nettsider med det formål å bedre funksjonaliteter og brukeropplevelser. Vi benytter i tillegg Hotjar for en valgfri spørreundersøkelse du som kunde kan delta i ved gjennomført kjøp i vår nettbutikk.

Sleeknote. Pop up på siden hvor våre besøkende har mulighet til å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Samtykke for direktemarkedsføring 

Ved å samtykke til vårt nyhetsbrev kan Thune sende deg informasjon, tips og tilbud via brev, sms, e-post og sosiale medier.

Våre nyhetsbrev sendes ut 3-5 ganger per måned. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Når det foreligger et eksisterende kundeforhold, kan vi sende deg informasjon om service på SMS og brev i posten. Dette kan du når som helst melde deg av ved å kontakte kundeservice@thune.no

Klarnas personvernerklæring

Vi bruker Klarna som leverandør av kassen vår. Dette betyr at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna når kassen er lastet, slik at Klarna kan administrere kjøpet ditt. Dine personlige data som overføres, behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Dine rettigheter

I følge personopplysningsloven § 18 og GDPR art. 15 har du rett til å få innsyn i hva som er registrert om deg, og du kan kreve å få opplysningene slettet. Dette gjelder så lenge det ikke gjelder data vi er lovpålagt å bevare.

Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@thune.no